Porkkanan huoneessa

A&A at HoMe

 

Porkkanan ihana huone ja isopappan tekemä minikeittiö! Täällä lisää kuvia, jos vauvan/lastenhuoneen kuvat kiinnosteleepi.

Seuraa blogiani Facebookissa, niin näet myös Annalla.comin postaukset. 

Kuvat: Anna / A&A at home

Kommentit

riik
3h+kasvimaa

ihana huone!

 

Mutta mitähäh, miksei se avaa noita kaikkia ihania jauho- ja hiutalepurkkeja ja ripottele tuotteita ympäriinsä? :O

annaandandyathome
A&A at HoMe

Sitä odotellessa! Ei se oo (vielä) tajunnut, että niitä vois aukoa? Se vaan laittaa niitä riviin ja pinoon ja järjestelee ne eri paikkoihin?.... Lähinnä se leikkii eniten sitä et se syö ja juo vaan koko ajan! 

Vierailija (Ei varmistettu)

Moikka, ollaan miehen kanssa menossa Tallinnaan pariksi yöksi pian. Onko antaa vinkkejä kivoista sisustusputiikeista?:) t.Noora

annaandandyathome
A&A at HoMe

Moi Noora, 

En oikein tiedä mitä etsit, mutta ainakin sellainen liike kun muster on aika kiva (siellä vähän maalaisromanttista ja kaikkea erikoista tavaraa) Muster on kauppakeskus Rocca al maressa, ja sitten sillä on toinen liike pärnumaantiellä, jonne tarvii mennä autolla)

Telliskivellä on kiva sisustusmyymälä myös, ja muitakin pikku putiikkeja (siellä myös kivoja ruokapaikkoja) Osoitteessa Telliskivi 60 A. 

Laura Ashleyllä on oma liike osoitteessa Kentmanni 4 (samalla kadulla on Casa Studio, jossa jostain marokosta (?) tuotuja huonekaluja).

Kurkkaa myös Viru-keskuksen yhteydessä olevan Kaubamajan kodinosasto! 

Niin ja kyllä uudessa Ulemistenkin ostoskeskuksessa on jotain sisustusliikkeitä (mutta sekin painottuu enemmän vaatteisiin). 

Minusta Tallinnassa vaatteita löytää paremmin kuin sisustustavaraa. Olen itse oikeastaan raahannut melkein kaiken pikkutavaran suomesta. Mutta aina voi tehdä kivoja löytöjä!

Ihanaa matkaa teille, nauttikaa! 

 

Vierailija (Ei varmistettu)

Heippa, paljon kiitoksia vinkeistä! Näillä pärjätään jo pitkälle :) terkuin Noora

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.