Porkkanan juhlatutu

A&A at HoMe

Ihania välipäiviä kaikille ! Porkkana lähettelee minulle vähän väliä kuvia itsestään, tuleva "päivän asu" -bloggaaja kenties ? hih...  Punainen tutti kruunaa kokonaisuuden näin jouluna !

Ostin Porkkanalle Tiimarin loppuunmyynnistä tyllihameen,  ja siitä tulikin hienoin juhlamekko ikinä ! Siis lasten naamiaisasuksi tarkoitettu keijuhame voittaa sata-nolla kaikki hänen design-luomuksensa, ainakin hullun tädin ja Porkkanan äidin mielestä. Ensin ostin yhden ja sillä jo juhlittiinkin pikkuserkun synttäreitä, mutta sitten hain kaksi lisää. Alkuperäinen tarkoitus oli tuunata noita toisia paljeteilla (yllätys), mutta nyt hänellä on niitä 3 päällekkäin ja näyttää niin hyvälle että ei niitä tartte enää tuunailla.  Tällä tylliunelmalla voidaan juhlia niin joulut, synttärit kuin uudenvuoden kekkeritkin ja se venyy varmaan vielä monta vuotta ! haha...Tädin oma miniporkkana. 

 

 

Älyttömän nopeasti ne pienet kasvaa, me odotetaan jo että Porkkana lähtis itse liikkeelle, mutta niin se vaan köllöttelee ja heiluttelee tyytyväisenä jalkojaan. Välillä tulee raivarit ja koko naama menee kurttuun, ja annas olla jos menet nauramaan hänelle !

Porkkanalle kovasti terkkuja täältä hankien keskeltä, tädillä on vähän jo ikävä !

A&A

Kommentoi