Postia kaukomailta

A&A at HoMe

Terveisiä Dubaista, maasta jossa lähes kaikkeen voidaan lisätä etuliite: Maailman suurin, Maailman kallein, Maailman korkein, Maailman nopein, Maailman loistavin... haha, kaikki täällä on Maailman jotakin hienointa. Eikä satanut vaikka vähän pelkäsin... (no jos aamulla kahdeksalta muutama pisara, niin niitä ei lasketa) Kaksi ensimmäistä yötä vietimme Yas Islandilla, Abu Dhabissa, ja siellä hotellin parvekkeelta oli ihan mahtavat maisemat. Kyllä auringonpaiste suoraan sänkyyn saa ihmisen niin onnelliseksi. 

Atlantis the Palm Hotel on palmusaaren päässä oleva hotelli/vesipuisto/kaikki mahdollinen mitä kuvitella voi -puisto... Me ei yövytty  siellä mutta sinne voi tehdä ihan päiväretkenkin, on ihan näkemisen arvoinen paikka. Valtava kompleksi jota voi vain ihailla ja kummastella. 

Dubai Marina

Dubai Marina

Yas Marina, Abu Dhab. Liila valaistu rakennus on luksus-hotelli Yas Viceroy ja se sijaitsee keskellä formularataa. Formularadalle on muuten mahdollista mennä joka tiistai joko pyöräilemään tai lenkkeilemään rataa ympäri, ihan ilmaiseksi, hauskaa. 

 

 

Ja on mulla yksi uutinenkin !  Turun Sanomat ovat lanseeranneet uudet koti- ja asuminen sivut, TS Koti. Siellä on uusi blogini, 2Kotia. Huikeeta päästä mukaan johonkin ihan uuteen juttuun, kivaa, uutta ja jännää ! Siellä postaustahti on vain kerran viikossa, joten tämä blogi jatkaa ennallaan ihan niinkuin ennenkin. 

Ja vielä viimeisenä kaunis kukka-asetelma hotellin pöydällä. Noinhan sitä voisi joskus kotonakin kukat laittaa maljaan. 

Sitten jatkan vielä lomailua muutaman päivän, "Maailman Suurimmat" ostoskeskukset houkuttelee mutta toisaalta aurinkotuoli houkuttelee ihan yhtä paljon ennen kotiinpaluuta.

Täällä on muuten tällä hetkellä kuuluisat Dubai Shopping festivaalit, siis ostoskarnevaalit jotka on joka vuosi tammikuussa pidettävät alennusmyynnit. Tiedä sitten miksi ne on nimetty ihan festivaaleiksi, kun onhan joka paikassa tammialet muutenkin? 

A&A 

Kommentit

johannal (Ei varmistettu) http://www.kotiaurorassa.blogspot.fi

Löysin juuri blogisi, joka on aivan ihana. Tervetuloa vierailulle myös meille: www.kotiaurorassa.blogspot.com

annaandandyathome
A&A at HoMe

Moikka Johanna, ja kiitos... Musta tuntuu että mä olen käynytkin "teillä" välillä... Kävin äsken kattomassa pikana ja se nyt tietenkin jumitti eikä avannut kun pari kuvaa...  Mutta paremmalla ajalla heti kun olen kotona tulen varmasti uudelleen kylään ! 

Kommentoi