Roskia ostamassa

 

"Tultiin sitten roskia ostamaan" -sanoi sisko perjantai päivällä kun Turun torilta haettiin porkkanoita hullun lailla! 

Ja ai että oli ihana myyjä J.Loikaksen kojussa! Ajattelin että se pitää mua ihan hölmöläisenä kun valitsin porkkanoita naattien perusteella... Kerroin että valkkaan tässä näitä kun ajateltiin maljakkoon laittaa näitä naatteja... Ja se ymmärsi heti!

Ihana tyttö, oikein lahjoitti muiden hylkäämiä roskanaatteja vielä kaupanpäälle, ja laittoi ne kauniisti pahvilaatikkoon. Sanoi vielä että laita varovasti veteen ne niin ne on huomenna ihan virkeitä! 

Ja tosiaan, vaikka ne oli vähän lötköjä ja nuupahtaneita, niin ne kyllä virkosi ja nousi pystyyn kun laitettiin ne maljakkoon! (tosin ei tajuttu ensin, että ne  naatit, mitkä on kiinni porkkanoissa ei nousekaan...)

Tästä lähin ostan kyllä aina kun mahdollista porkkanat naatteineen, niin saa vähän vihreää maljakkoon ihan kaupan päälle! hah

Ja voi että, niistä tuli ihan valtavan hienot synttärikukkaset! 

Perjantai illalla me lisäksi tehtiin porkkanaketjua juhlia varten ja puhallettiin iso kasa ilmapalloja! Niistä lisää myöhemmin, mutta tässä vähän esimakua ihanista 1-vuotisjuhlista! 

Mini-porkkanan ekaksi synttäriteemaksi valittiin tietysti siis porkkanat... (ja sitten se vähän laajeni kaikkiin eri hedelmiin, kun tädin piti päästä toteuttamaan kaikki ideansa samalla kertaa...) No pääasia että meillä oli hauskaa. 

Mun mielestä juhlien järjestämisessä se askarteluosio on kaikkein paras, kun sisko monesti taas olisi valmis ulkoistamaan ihan kaiken. Mutta sitten kun sille vie tavarat eteen ja selittää mitä täytyy tehdä, niin se kyllä uppoutuu ihan kympillä ja tekee yleensä kaikkein hienommat jutut (välillä se tosin mumisee jotain että minä tulen muka vaan sotkemaan heille vaikka hänen pitäisi siivota).

Ja tämä kummitäti antoi lapselle vähän mansikkaa... hups! 

Mukavaa alkavaa viikkoa! Jatkukoon nämä kuumat kelit! 

Anna 

Kommentit

Johanna T. (Ei varmistettu)

Sylillinen onnea ihanalle Porkkanalle!

annaandandyathome

Kiitos, sanotaan! Se juhli niin reippaasti, välillä haukotteli mutta jaksoi vaan koko juhlat "valvoa". Noi kaks nököhammasta alhaalta näkyy koko ajan kun niin naurattaa.

Ja ilmapalloa soitetaan ihan koko ajan!  Heti naurattaa ja tanssittaa kun se alkaa soimaan!

Hih, minäpä makoilin tänään laiturilla auringonpaistessa ja yhtäkkiä bongasin sut  ja teidän kodin hirsiseinän lehdestä :) Mulla oli nippu kevään varrella kasaantuneita lukemattomia lehtiä seuranani, ja muistin, että sain kyseisen lehden matkaani Turun työreissulta, paikallinen sisustuslehti kun oli.

Upeat kemut järjestitte! Mansikkakuvat tuo muistoja parin vuoden takaa ekoista mansikoista...noh, aika kultaa muistot vai miten se meni :)

annaandandyathome

Ai, hauskaa! Kuulostaa ihanalle lomalle laiturilla lukea vaan lehtiä...Hauskat juhlat oli ja toi mansikkaepisodi meni niin että yhtäkkiä kuului olkkarista "ANNA, sä peset lattian ja lapsen ja hiot uuden pöydän jollei toi mansikka lähde siitä!" Ja tietenkin minä ekana: tuokaa kamera! haha...

Kommentoi