Saisko olla suuvettä?

Ja tää ei oo sitten mikään aprillipila, 

Siskolla on vessassa ihana suuvesisetti hopeisella tarjottimella. Kunnon esteetikko se hörppäsee suuvetensäkin kristallilasista, haha. Kaikkein paras, on että sisko sanoi, ettei hän edes yleensä käytä suuvettä? Se on siis vessakoriste! vau!

Tässä ei ole sen kummempaa diy-vinkkiä, kuin että laita kaupan valmis kaatonokka nättiin pulloon, ja sisälle mitä sitten ikinä haluatkin. Tätä ideaa voisi soveltaa myös astianpesuaineen, käsisaippuan tai vaikka oliiviöljyn kanssa. Noita kaatonokkia on varmaan kaikkien markettejen keittiöosastolla? Tuo pullo oli ihan tavallinen pieni limupullo, ja pienet lasit sekä tarjotin kirpputorilta muutamalla eurolla. Aika söötit minilasit, eikö vain?

Niin, ja mulla ei nyt ole mitään aprillipiloja, mutta näin aamulla instagramissa äidin, joka teki lapsilleen sellaisen jäynän, että hän laittoi illalla valmiiksi murot ja maidon, ja pakastimeen koko lautasen yöksi.... hiihhii, mahtaa lapset olla ihmeissään kun kolauttavat lusikan aamulla muroihinsa! Musta se oli hauska!

Ihanaa huhtikuun ekaa, onko teillä jotain hauskoja aprillijäyniä?

 

Kuvat: Anna / A&A at home

Kommentit

riik
3h+kasvimaa

Mä oon ollut koko päivän lapsen kanssa kaksi kotona. Tarkemmin ajatellen se kyllä pissasi vessan matolle. Ehkä se olikin aprillijäynä? :D

annaandandyathome

Joo, se se oli, ihan selvästi!

Ai sä et oo yksin siellä huijannu lasta ja asentanu sille kaikkia "ansoja", niinku jääpaloja niskaan ja lisänny sinappia ja suolaa sen ruokiin ihan kasoittain?, hahah! 

Mulla ei ollu ketään, kelle olis ees tehny mitään, mut semmoisenkin kuvan näin, missä oli "rengasmuro" joka oli naamioitu donitsiksi (siis ruskeeta ja strösseliä päällä) ja se oli niinkun että: "kutistuiko sun donitsis?" ehehe, voin vaan kuvitella kuinka hauskaa lapsilla on sitten hiukan vanhempana noitten pilojen keksimisessä :) 

riik
3h+kasvimaa

mahtava tuo donitsijekku! Voin kyllä kuvitella, miten parin vuoden kuluttua jekutetaan V:n kanssa kilpaa toisiamme :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.