Siskon valmis kylppäri

A&A at HoMe

Tässä nyt siskon valmis pikku-kylppäri heidän yläkerrassa. Nyt kun se on saatu valmiiksi niin voidaankin siirtyä alakerran valtavan saunaosaston kimppuun! Se onkin tosin sitten vähän pidempiaikainen projekti. Tämän vessan remontti oli varsinainen pikaremontti. Myönnän nyt että olin vähän epäileväinen siitä, miten noin pieneen tilaan saa muka mahtumaan vessa, suihku ja allaskaapistot niin että se näyttää hyvältä, mutta sisko onnistui taas ihan täydellisesti.

Vielä silloin kun mittailtiin allaskaapin ja pöntön etäisyyttä, niin juteltiin että aika vähän jää jaloille tilaa, mutta  loppujen lopuksi tilaa on ihan ruhtinaallisesti, eikä yhtään liian vähän. Kaikki on saatu mahtumaan pieneen tilaan omalle paikalleen ja silti on hyvin tilaa liikkua ja touhuta. Ja suihkussa vasta onkin tilaa pyöriä. Allas, hana ja kaapistot ovat ikealta, pyyhkeet H&M Homen ja lasinen suihkuseinä K-raudasta.  

Pöntön kotelon päälle laitoin yhden levyn peitoksi, koska se on vielä kesken, eli se ei ole tarkoituksella suurempi kuin kotelo. Ja puuttuuhan sieltä vielä katto- ja lattialistaa, mutta mä en malttanut odottaa niitä. Lattialistaksi sisko valitsi valkoista boordilaattaa, hmm, mahtaa tulla hieno! Noh, en nyt lörpötä sen enempää, tässä kuvia.  

Porkkanaa kiinnosti selfiet, ja meillä olikin niin hauskaa kun räpsittiin ehkä sata kuvaa itsestämme ja kikateltiin pienessä kylppärissä. 

On kyllä ihan oikeasti tilaihme. Kuvat on otettu ovensuusta  ja vessa on juurikin noin pikkuinen, mutta silti siellä on tilaa ihan sopivasti pyöriä. Betoniseinän super helpot teko-ohjeet oli viime postauksessa, löydät ne TÄÄLTÄ (+ hieno pikku kristallikruunu, joka ei näköjään ole tallentunut ollenkaan näihin kuviin). 

Hauskaa viikkoa, Anna

 

 

 

 

 

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.