Sisustuksen G.

A&A at HoMe

Tämä on nyt tämmöinen perjantain hölynpölyä - ja kaikkea sekalaista -postaus. 

Kauheasti en viitsi näpytellä tätä konetta, kun olen saanut niskat totaalisen jumiin, taas kerran (olen luultavimmin "lösöttänyt" ihan huonoryhtisesti selkä kyyryssä tietokoneella, tai sitten sohvalla löhöillyt tietokone sylissä huonossa asennossa).

Kävin tänään hierojalla, kun alkoi jo tuntua sille, että kohta en saa enää päätä käännettyä. Mutta sitten huomasin, että eniten kuitenkin, mulla tais olla pylly jumissa? haha! Sattui aivan tuskaisen paljon meinaan joka painallus pyllylihasten kohdalla? Hassua, tuli aivan yllätyksenä meitsille koko pyllylihasten kireys (saati niiden olemassaolo, buhaha)? 

Mutta entä nämä kuvat sitten? Kuvasarjan tein Sisustuksen G.n facebook-sivuille. Tehdään pieniä yhteistyöjuttuja silloin tällöin yhdessä, ja musta kuvasarja on niin ihanan värikäs ja hyväntuulinen, että halusin jakaa sen täälläkin. Vähän niinkuin väriterapiaa tähän harmaaseen arkeen. 

Herkullisen väriset kirjarivin kuvat napsin eräänä päivänä Sisustuksen G.n toimistolta, ja kukat ikkunalaudalla on meiltä tallinnasta. 

Jos joskus harkitset sisustussuunnittelijan käyttöä, niin kaikesta sydämestäni voin kyllä suositella ihanaa Jaanaa ja Ninaa, ja Sisustuksen G.tä (meidän ystävyys itseasiassa on alkanut niin, että minä olen alkujaan ollut heidän asiakkaansa). 

Mukavaa perjantaita!

 Anna

Kuvat: Anna / A&A at HoMe

 

Kommentit

Noorasisko
SMTHNG GOOD

Ihana postaus. Nauratti ihan, kun aloin ensin ihastelemaan kuvia, mutta samaistuinkin tuohon hierojakokemukseen. Mulla on siis sama ongelma, jossa selkä ja niska jumiutuu pakaran seudulle tulevien jumien vuoksi :) Ja Andy Warhol quotekin vielä: kävin Prahassa Andy Warholin I'm Ok -näyttelyssä joulukuussa ja otin kuvan varmaan kaikista sitaateista, mitä sieltä löysin. Kiitos siis kivasta postauksesta!

annaandandyathome
A&A at HoMe

hehe, mä en tajua, et miten se pylly oliki niin jumissa? Mut sen tajusin, että hierojalla tarvii käydä useammin kun kerran vuodessa. :) Nyt kyllä alan käymään säännöllisemmin. 

Ja hitsi... Tiedätkö, mä olen ollut myös Andy Warholin näyttelyssä Milanossa, ja tajusin just, et eihän mulla mitään kuvia sieltä ole?HÖH, MIKSEI? kysyn vaan!Nyt mä haluisin sinne uudelleen... Mä olen varmaan kuvitellut, ettei siellä saa kuvata, ja sitten kiertänyt koko höskän läpi kamera laukussa... 

Kiitos kommentista!

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.