Sisustusliike CASA STUDIO

A&A at HoMe

 

Ihanan Ihanan kaupan löysin ihan kotikulmilta! Casa Studio sijaitsee osoitteessa Kentmanni 10, 10116 Tallinn. Ulkoapäin liike ei kovin kummoiselta näytä, mutta sisällä avautuu oikea satumaailma. Siellä on vaikka mitä, mitä voisin kotiuttaa nyt heti meille (jos kukkaro ihan pursuilis ylimäärästä). Käyntikortissa lukee Exotic & Modern furniture, ja semmoisia noi taitaa ollakkin. En oikein tiedä mistä maasta monet huonekalut ovat kotoisin, mutta jonnekkin Aasiaan päin matka taitais käydä, ehkä vaikka Indonesia jos veikata tarttis.

Siellä on myytävänä myös esimerkiksi valtavia kokonaisia sisäkattoja! Siis sellaisia oikein koristeellisia puisia. Ehkä ne on tarkoitus laittaa isoon tilaan taideteoksen tavoin seinälle. Sopii ehkä paremmin johonkin julkiseen tilaan, hienoon spahan tai hotelliin. Niin isoa tyhjää seinää kun harvalta nyt kotoa löytyy. Yläkerrassa on tavarat laitettu niinkuin sisustusliikkeessä kuuluukin, mutta luolamainen alakerta on ihan vaan kellari täynnä aarteita.  

 

 

Niin hieno pöytä, niin hieno.... 

Ja siitä löytyi Andylle peti? Vaikka olis toi pöytänäkin aika kiva varmaan. Noita oli tuolla takahuoneessa iso pino...

Upeita pöytiä, tuoleja, senkkejä ja kaappeja. Ja niin kauniita listoja, naulakoita, mattoja, kynttilöitä, tyynyjä  ja ihan kaikkea todella erikoista!

Waude sanon ma ! 

 

Kommentit

Milka Rantamo
Olennaisuuksia

Minkälainen hintataso tuolla oli? Näyttää ihan taivaalta mulle <3

annaandandyathome
A&A at HoMe

Ei mikään halvin paikka! En oikein osaa verrata mihinkään kun en ole tuollaisia missään muualla nähnyt, mutta yleisesti isot pöydät tai vaatekaapit on jotain 500-1000 eur (varmaan jotkut tosi isot lipastot on enempi) Tuolit on n. 200 molemmin puolin. Pikkuesineet saattaa olla n 50-100 eur (siis kaikenmaailman maljakot, kynttilät, puiset rasiat ym...) 

Siellä on aika paljon kaikkea  -30 ja -40% varsinkin kellarissa. 

Tollasia hintoja mä nyt muistelen nähneeni! Ne on aivan ihania! 

annaandandyathome
A&A at HoMe

Jaa, laitan vielä et kyllä noi sohvapöydät mitä esim tuolla pinossa on, on halvempia! Tarkotin tolla yli 500 esimerkiksi semmoista valtavaa missä on se lasikansi mihin olinkin kommentoinut :)

Itse asiassa huomasin vasta tosta kuvasta, että siellä takahuoneessahan on hienoja sohvapöytiä! en oo ees kattonu niistä hintaa... 

Tinni
Still Leben

Hei, tämä vaikuttaa ihanalta! kiitos vinkistä! Liikun aivan liian harvoin tuolla Kentamannin kulmilla, vaikka monta vuotta sitten asuin ihan siinä naapurikadulla kaupmehellä :) Pitääpä piipahtaa!

annaandandyathome
A&A at HoMe

Kiva, mäkin huomasin sulta sen Norr11 postauksen, ja en ole koskaan sisälle astunut... Nyt kyllä aion mennä! 

Kommentoi