StyleRoom 1v

Terveisiä Helsingistä, 

Instagram, ja facebook-seuraajat ovatkin jo varmaan huomanneet, että mulla on hauskoja pikku uutisia, nimittäin olen saanut KAKSI diplomia Styleroomilta! Ohhohh, ja ne tuli kyllä ihan täydellisenä yllätyksenä minulle. 

Oikein sopivasti sattui niin, että olimme aikoneet viettää juuri viime viikonlopun helsingissä ystävien kanssa, joten jäin vielä yhdeksi yöksi helsinkiin, jotta pääsin maanantai-iltana A-lehtitaloon, kulosaareen, kohottamaan maljaa. Olen ihan hirmu kiitollinen ja otettu tästä kunniasta, sillä voin ihan rehellisesti kertoa, että kun jokin aika sitten sain kutsun Styleroomin 1-vuotispäiville, niin minulla ei ollut harmainta hajua, minkälainen tilaisuus voisi olla.

(oikeastaan kuvittelin, että sinne on kutsuttu varmaan sata ihmistä (siis koska minutkin), ja sitten saan taputtaa kun joitakin suosittuja palkitaan)

Tosiasiassa siellä olikin vain kymmenkunta suosituinta jäsentä ja minä itse sain pokata kaksi palkintoa. Hyvänen aika! Mä en osannut kun tuijottaa suu auki ja sanoa varovasti -vau, kiitos (olin kyllä ihan pihalla). En osannut kuvitellakkaan, että minun albumini Styleroomissa olisivat suosituimpien, tai katsotuimpien joukossa, ja pääsin Top 3.seen! Ja erittäin otettu olen myös siitä, että juuri Avotakka valitsi minut suosikikseen! Se on varmasti aina ollut ihan lemppari sisutuslehteni. Hurjaa. 

(Ja sitten asiasta ihan johonkin muuhun: Synttäreillä oli tarjolla tuollaisia suloisia läpinäkyviä rullia, sellaisesta ravintolasta kuin RULLA, yrjönkadulla. Aivan ihania vietnamilaisia riisipaperirullia, joita oli neljää laatua: lohi-avokado, siitake-fenkoli, ankka-omena ja chili-scampi-mango. Suosittelen, todella herkullisia! )

Vaikka minä olenkin hirmu sosiaalinen ihminen, niin olen kuitenkin myös hiukan ujo. Jännitin kyllä tätä uusien ihmisten tapaamista ihan hurjasti. Vielä kun liikenteessä on yksin, eikä tiedä mihin on menossa, eikä tiedä kuka siellä on. Ja viimeisenä jännitysmomenttina: ei ole koskaan, ikinä kulkenut helsingissä metrolla (kröhöm, kyllä, noloo, minä jännitin sitä niin, että mies jo pottuili, että kannattaako sitä ollenkaan mennä, tuu vaan kotiin turvaan, et sä taida osata...haha)  että semmonen "maailman kansalainen", muhhaha. En oikein voinut itseäni maalaistolloksikaan tässä tituleerata, kun kuitenkin asutaan kahden ison kaupungin keskustassa... No joo, mut siis jos sä osaat lukee ja liikkuu eteenpäin, ni sit sä osaat mennä metrollaki, sellanen ajatus nyt ehkä jälkeenpäin jos ajattelen.

Styleroomin albumini pääset näkemään TÄSTÄ. Styleroom, on siitä kiva, että siellä voi jakaa omia ideoitaan sisutuksista, remontista ja askartelusta. Sinne on helppo ladata kuvia, ja tehdä omia kuva-albumeita. Eikä tosiaan tarvitse olla blogia, vaan sinne voi liittyä ihan kuka vaan, ja laittaa kuvia silloin kuin haluaa. Ja jos ei itse halua omia kuvia laittaa, niin siellä voi tehdä albumeita myös muiden kuvista. Sieltä voi tallennella omatekemiin albumeihin muiden jäsenten kivoja kuvia tai askarteluohjeita itselle muistiin. 

Ja vielä iso Kiitos StyleRoomille, kaikille StyleRoomin jäsenille, ja Avotakalle tällaisesta kunniasta! Täällä on yksi erittäin iloinen ja onnellinen StyleRoomilainen!

Kuvat: Anna / A&A at HoMe

Kommentit

JohannaL (Ei varmistettu) http://www.kotiaurorassa.blogspot.com

Ihan hirmu paljon onnea vielä tätäkin kautta. Minäkin sain juuri tiedon, että minutkin on palkittu :)

annaandandyathome

Kiitos Johanna, mun on pakko sanoa, että instassa meinasin onnitella sinua, mutta sitten ajattelin että pilaan koko yllätyksen jos et sitä vielä tiennyt... Ajattelin, että ootan kunnes itse sen kerrot <3 

Eli siis ihan kamalasti Onnea sulle myös <3 <3 Mulla oli ihan hirvee olo kun en onnitellut sua heti silloin, hehe! 

JohannaL (Ei varmistettu) http://www.kotiaurorassa.blogspot.com

Kiitos, itse asiassa en vielä edes tiedä minkä diplomin sain, sitä ei styleroomin viestissä kerrottu, mutta eiköhän se selviä kun se postilaatikkoon kolahtaa. ♥

Laura / StyleRoom (Ei varmistettu)

Tosi kiva kun pääsit (ja metrolla vielä :) ). Ja olet ehdottomasti diplomisi ansainnut.

annaandandyathome

Kiitos Laura, oli kyllä ihan mahtavaa tavata ihmisiä "nimimerkkien" ja kotikuvien takana. Ja oli myös kiva nähdä paikka, missä meitä "seurataan" :)  Ja huima metro-kokemuskin vielä (ennen olen mennyt metrolla vain ulkomailla turistina, tää oli ihan eri juttu! ;) 

Jeba
Tuuliajolla

Onnea! Uskon.. tai siis tiedän, että voitto meni oikeaan osoitteeseen! :D Hhhmm... kuulostaapa toi Styleroom mielenkiintoiselta - taidanpa käydä kattomassa. ;))

annaandandyathome

Joo, kannattaa Jeba. Sehän on ruotsin suosituin sisustusyhteisö... ja suomessakin koko ajan kasvaa hurjaa vauhtia! Sehän on siitäkin kiva, että siellä voi käydä vaikka kerran kuussa, jos siltä tuntuu (tarkoitan, että siitä ei tuu mitään paineita, että koko ajan tarvis laittaa jotakin sisältöä). Ja sielläkin voi kysyä kaikkea ihmisiltä, niin ku just vaikka esim se sun kukkaspohdinta! 

Fisu
Hurmaavan valkeaa

Myöhäiset onnittelut! Diplomit menivät oikeaan osoitteeseen :)

annaandandyathome

Oi Kiitos :)

M.
Avec Mari

Mahtava juttu! Onnea!

annaandandyathome

Kiitos paljon M  :) 

Kommentoi