Tallinnassa

IMG_9211.JPG

IMG_9201.jpg

IMG_9176.jpg

IMG_9170.jpg

IMG_9187.jpg

IMG_9194.jpg

IMG_9198.jpg

No nyt on joulutori auki, mutta lumet tuli ja meni. Kyllä tuolla on paljon kauniimpaa, kun on maa valkoinen ja ilta jo hämärtynyt. 

Mutta on siellä kaunista muutenkin. Kuumaa juomaa ja käsitöitä, perusjuttuja mitä nyt nyt joulutorilla yleensä. Niin ja poneja lapsille, niillä pääsee vähän ratsastamaankin jos haluaa. Mun lempikoju on joka vuosi tuo ihana ”joulukoristemökki” jossa myydään Shishi-merkin joulukoristeita. 

IMG_9232.JPG

 

IMG_9157.jpg

IMG_9046.jpg

Ja rankan kävelylenkin päätteeksi on hyvä ottaa pienet torkut kaverin kanssa lämpimällä taljalla. 

Muistatteko muuten, kun kerroin ekasta jumppakerrastani? (täällä -ole rohkea-postauksessa). Tänään jäin sitten kiinni, ja jouduin huutelemaan eteen ohjaajalle, etten ymmärrä kieltä. Kesken tunnin ohjaaja kysyi, kuulenko sinne taakse? ööö, mä olin hetken h-moilasena, kunnes jouduin huutamaan, ettei sillä niin väliä, kun en puhu Viron kieltä! haha. Oikeasti, vaikka sitä ymmärtää, mitä toinen sanoo, niin minä en osaa ikinä vastata kuitenkaan.

Mutta lopputunti menikin jotakuinkin näin: No nii, are you ready? finland?, ja sit liikume… muhaha, meitsiä kutsutaan siis nimellä finland, et kait mä sit olen niinku bodypumpin miss finland? haha… jeps…

Ihanaa loppuviikkoa kaikille, meille tulee taas viikonloppuvieraita ja tää tyttö alottaa nyt siivoilun!

Kuvat: Anna / A&A at home

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *