Tän vuoden ekat

A&A at HoMe

Ihanan hempukat tulppaanit!

Kuinka ne voikin saada niin hitsin hyvälle tuulelle? Ja joka vuosi ne vuoden ekat on ehkä parhaat, vaikka mä olen varmaan koko sisustusblogien vimppa tulppaanikuvien laittaja tältä vuodelta, haha. Ainaskin musta tuntuu, että kaikilla muilla on jo aika päiviä sitten ollut vuoden ekat tulppaanit pöydillä. 

Ja ihania, oih niin aurinkoisia kuvia.... huoh... sain kälyltäni lainaksi kameran, sellaisen ihanan pikku nikonin, ja ilmoitin jo siskolle, että te ette näe kameraanne enää ikinä. haha... Siivoilin keittiössä ja otin muutamia kuvia, ja yhtäkkiä siinä luki "ei voi ottaa kuvia, lataa akku" damn! Kesken jäi mun kuvailuni, nyt tarttis onnistua saada se laturikin sieltä nyysittyä, niin sit olis kaikki hyvin ;)

No, mutta tässä vähän esimakua, ja pieniä yksityiskohtia. Laitan lisää kun saan vähän käytyä läpi niitä. 

Nuo Riviera maisonin sushi-lautaset on joululahja äidiltä, tosi kauniit, kelpaa pitää esillä. Ajattelin, että ne voi laittaa keskelle pöytää niin, että jokainen voi siitä sitten ottaa omalle pikku lautaselleen, ettei jokaisella nyt tarvii omaa olla. Vaikka niin ne kai on tarkoitettu, että jokaisella on oma sushilautasensa? Ne on kuitenkin aika kalliit ja musta ehkä tuntuis, että näyttäskö ne enää niin kivoille, jos niitä olis pöytä täynnä? Vähempi on enempi, vai onko? Vai enempi parempi, vai miten se nymmenikään! Pitäskö noita nyt olla kuiteski enemmän ku kaks?

Mä olen kans oikeen sellanen jahkaaja-ihminen, tosi ärsyttävää joskus, tiedän, heh. 

Kuvat: Anna / A&A at HoMe

Kommentit

M.
Avec Mari

Hei onpa kaunista! Ja joo, kyllä vain tulppaanit voi saada hyvälle tuulelle! Päivästä toiseen, vuodesta toiseen, tulppaanikaudesta toiseen... Pieni suuri ilo! Ihanaa keväistä viikkoa :)

annaandandyathome
A&A at HoMe

Kiitos samoin sulle, ihanaa viikkoa!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.