Terveiset New Yorkista

Terveiset New Yorkista, 

Vappu tuli ja meni, ja mulla on ollut tämä pieni blogihiljaisuus. Se johtui New yorkin matkasta, aikaerosta, ja ajan puutteesta. Matkalla ollaan niin hektisiä, koko ajan menossa. Instagramia tosin olen päivitellyt matkan aikana koko ajan. Se kun on niin helppoa ja nopeaa. 

Ollaan pyöräilty central parkissa upeissa maisemissa, kävelty ristiin rastiin eri puolilla manhattania, ja menty vielä yllätyksenä, 12 vuoden yhdessäolon jälkeen naimisiinkin oikein kauniina ja helteisenä päivänä. Koko ajan ollaan oltu menossa, ja sen takia blogikin on päivittynyt näin hitaasti. Ihanan ihana kaupunki siis kaikin puolin, suosittelen. Näkemistä ja tekemistä riittää, ja ihmiset on ihan hirmu ystävällisiä ja kohteliaita. 

Ilmat olivat mahtavat, kaupunki oli juuri niin mahtava kuin sitä oli kehuttukin, ja kaikki muukin oli mahtavaa. Kukaan ei sairastunut tai loukannut, vettä ei satanut, eikä kukaan hukannut mitään omaisuuttaan tai muutakaan sellaista. Se on mun ajatukseni täydellisestä ja onnistuneesta lomasta. Siis kun kaikki menee hyvin, ja päästään turvallisesti reissuun ja takaisin.

Ainoat mokat matkalla oli, että hotellihuoneessa ei ollut kokovartalopeiliä, ja menin laittamaan tuollaiset koristeelliset sukkahousut, mitkä sitten minusta ei ehkä ollutkaan ihan tuohon asuun sopivat (oikeastaan ne on ihan hassun näköiset töppöjalat noissa korkkareissa, mutta ballerinoissa sukkikset toimii), ja sitten se, että kamerani AKKU loppui juuri sillä sekunnilla, kun olimme köpötelleet Brooklynbridgelle ottamaan hääkuvaa, haha! Oikein varsinainen valokuvaaja minäkin. No, nuo nyt oli niin pikkuisia asioita, että ei haittaa, siis sukkikset tai akku, sillä onneksi kännyköillä saa tänä päivänä ihan mahtavia kuvia, ja sukkahousut unohdin kokonaan. 

Kuvat: Anna / A&A at home

Kommentit

Gigi
Olipahan taas..

Iiik! Onnea<3

annaandandyathome

Kiitos Gigi!

riik
3h+kasvimaa

naimisiin!!? Onnea tuhannesti.

annaandandyathome

Joo, niin me tehtiin! ja heti hodarille sen jälkeen hääaterialle! :D

Muusa / Muusan elokuu (Ei varmistettu) http://eloisakuu.blogspot.fi

Tyllihame ja tennarit! me like &lt;3 Niin ja onnea!

annaandandyathome

Joo, oli pakko vaihtaa tennarit jossain kohtaa, kun korkkareilla köpöttely alkoi jo ahdistaa! :) Mutta ne sopi ihan hyvin! Kiitos paljon.

Mikko – Private Blend

Ooh, NYC - on jo ikävä, vaikka juuri olimmekin. Mahtava paikka hääkuvalle, onnea!

annaandandyathome

En kyllä yhtään ihmettele, miksi kaikki siihen kaupunkiin rakastuu! Vielä jäi paljon näkemättä ja kokematta, mutta sai jäädäkin, että on nähtävää seuraavallekin kerralle. Ja kiitos paljon onnitteluista! :)  

muummmio (Ei varmistettu)

Kauiita kuvia ja onnea naimisiinmenon johdosta! Onnistuiko se siis siellä vai menittekö jo maistraatissa täällä ja siellä uudelleen (sori uteleminen, mutta haaveilen vähän samasta hommasta). Ihana tunnelma kuvissa!

annaandandyathome

Kiitos muummmio! Kiva kun kysyit, ja kyllä, saat udella! :)

Mä ajattelin tehdä tästä naimisiinmenosta postauksenkin jossain vaiheessa, mutta siis kyllä se on mahdollista mennä siellä ihan oikeasti naimisiin! Sen pitäisi olla ihan yksinkertaistakin, mutta meillä ei menny ihan niinku piti...

New yorkissa on mahdollisuus mennä naimisiin myös ihan New Yorkin suomalaisessa kirkossa suomalaisen papin aamenilla! Sinne voi ihan varata ajan ja he pyytävät vihkimisestä 500 euron lahjoituksen new yorkin suomalaiselle kirkolle, koska kirkko toimii lahjoitusvaroin, eikä siellä ole mitään kirkollisveroa (me ei kuitenkaan sitten haluttu mitään kirkkohäitä tai sen kummempaa).

Me mentiin siellä virastossa, missä paikallisetkin, ja muut turistit. Saatiin siis vihkimisestä sertifikaatti/vihkitodistus, johon piti hakea toisesta virastosta apostilleima, jolloin se paperi olis vain pitänyt toimittaa maistraattiin, ja ne ois siellä sen sitten päivittänyt viralliseksi. 

Tästä meidän sertifikaatista oli "vihkituomari" tai joku unohtanut jonkun "original allekirjoituksen ja international leiman".  Siis ei saatu apostilleimaa sen takia. Oltais se toki saatu, kun oltais menty takas sinne marriage bureauhin, missä meidät vihittiin hakemaan se, mutta me ei jaksettu tuhlata aikaa... Aateltiin että ei haluta juosta virastosta toiseen, jos sekään ei ole sitten taaskaan oikein. Joten saas nähdä, että pääsenkö uudelleen naimisiin (en oo vielä selvittäny)! haha.

Mun sisko on mennyt vuosia sitten Thaimaassa naimisiin, ne siis meni ensin maistraatissa sen takia, että ne paperit olisi pitänyt käännättää thaista englanniksi tai suomeksi, ja siihen ois tietty pitänyt palkata joku. Se ois myös ollut sitä virastoissa juoksemista lomalla muutenkin papereiden kannalta.  Lomalla kun ei haluais ollenkaan tuhlata aikaa virastoihin, niin siksi mekin heti päätettiin, että selvitetään sitten myöhemmin koko juttu. :)  Tämän vihkiseremonian pappeineen ja valokuvaajineen sisko oli varannut puoli vuotta aikaisemmin netistä.

Me ei varattu mitään etukäteen, koska new yorkissa on vuoronumerosysteemi, ja sinne voi mennä koska tahansa viraston aukioloaikoina! Suosittelen häitä ulkomailla, oli kyllä niin ikimuistoinen tapahtuma (ja hitsi että päästiin helpolla!) hih!

Fisu
Hurmaavan valkeaa

Aivan ihastuttavia kuvia! Näytät ihan Carrielta :D Onneksi olkoon :)

annaandandyathome

hehe, ihana! Kiitos Fisu! :D

Eiksjoo
Pikkuseikkoja

Onneksi olkoon! :)

annaandandyathome

Kiitos Eiksjoo! :) 

Nina L (Ei varmistettu)

&lt;3 Onnittelut naimisiin menon johdosta! &lt;3

annaandandyathome

Kiitos Nina! <3   :) 

Hertta
Lilou's Crush

Iiik en kestä, tuollein vaan sivulauseessa hän sen ilmaisee :D ONNEA teille, mikä ihana ihana huipennus matkalle!

annaandandyathome

Hihi, iik! Kiitos Hertta! Ja arvaa vain, minä olin aluksi niin hölmö, etten meinannut edes ottaa tuota häämekkoa mukaankaan... Mutta sitten keksin, että haluan hodarille häämekossa ja tietysti valokuvia siitä! Ja onneksi se oli mukana, että saatiin ihania kuvia muistoksi! 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.