Terveisiä Lontoosta

A&A at HoMe

Terveiset aurinkoiselta Lontoon viikonlopulta! 

Meille sattui ihan mahtavat kelit ja aurinko paistoi joka päivä tosi kuumasti. Sitä rakastuu uuteen kaupunkiin ihan erilailla, jos kelit on täydelliset ja mieli iloinen. Olen ollut kerran aikaisemmin Lontoossa, mutta siitä on jo yli kymmenen vuotta aikaa. En yhtään muistanut kuinka kauniita rakennuksia koko kaupunki on täynnä!

Kaksi päivää Lontoossa on tosi lyhyt aika, just kerittiin näkemään shoppailun lomassa ne perus londoneyet ja bigbenit. Risteiltiin muina turisteina vähän Thamesillä ja pyörittiin silmät suurina Harrodsin ruokaosastolla (se on niin hieno, että suosittelen pyörähtämään siellä ihan vain huvin vuoksi). 

Tuliaisena itselle ostin 13 punnan (kyllä, 16 euroa!) paketin vaaleanpunaisia samppanja-tryffeleitä (oli siellä vissiin 7 tryffeliä!). Onneksi näitä ei myydä missään meidän kodin lähellä, sillä jos myytäis, niin meidän perhe olis alta aikayksikön vararikossa... Noihin jäis koukkuun, ja pahasti! 

En mä ole varmaan ikinä-koskaan syönyt mitään noin hyvää nannaa! 

Andy sai tuliaisena mr Beanin nallen, tottakai! Vielä sillä on molemmat silmät tallella, mutta eikös siltä Beaninkin nallelta kadonnut toinen silmä? Ehkä kohta meiltäkin...

Se on ihmeellistä kyllä, miten pieni irtiotto ja parin päivän reissu pidentää viikonlopun. Tuntuu kuin oltais oltu pois kotoa paljon kauemmin, oikein monta päivää.  

Ihanaa loppuviikkoa!

Kuvat: Anna / A&A at Home

 

Kommentit

Lontoo ON ihana! Se on sellainen suurkaupunki pikkukaupungin fiiliksellä. Samalla tavoin tykkään Dublinista, vaikka se on sitten oikeestikin aika pieni. Mä jatkan työmatkailua perjantaina sun toisen kotikaupungin suuntaan.

annaandandyathome
A&A at HoMe

Joo, niin on. En mä edes muistanut että se oli noin ihana ja varsinkaan noin suuri. Edellinen reissu kymmenen vuotta sitten oli ihan eri mestoilla, ja mietinkin, että sinne vois varmaan matkustaa tosi monta kertaa niin, että joka reissu olis täysin erilainen...

 Mukavaa työreissua. :) 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.