Tiistai-illan terveiset

 

 

Täällä on ilmoja pidelly, paitsi tänään on ripotellut vettä vähän, mutta ihan vähän vaan. Sytytin tänään myös ensimmäiset kynttilät tälle syksylle.

Ja syötiin piitkästä aikaa ihan tajuttoman hyvää ruokaa, Kaislarannalla-blogin ohjeella wasabikermaa ja uunissa paahdettua punajuurta paistetun lohen kanssa. (OHJE TÄÄLLÄ)

Toi wasabikerma... uuh... Ja kerrottakoon vielä, etten minä edes ole koskaan tykännyt wasabista, mutta annoin kuitenkin sille vielä mahdollisuuden kermavaahdon seassa, ja melkein kuolin, oli se niin hyvää. 

Suosittelen kokeilemaan!

Tiistaita, Anna :)

Kuvat: Anna / A&A at Home

Kommentit

Kiitos ja kumarrus tännekin! Minä puolestani tihrustan, että mikäs toi sun laukku on, on sangen kiva crossbody-hihnoineen!

annaandandyathome

Jooh, voi hitsi se oli hyvää...

Mun laukku on ostettu bangkokista, silom villagesta, semmoisesta nahkalaukku-kaupasta kun jimmy's tai jinny leather goods. Eli sen "merkkinen".  :) 

Merkillä ei väliä, se on tosi kivan näköinen! Mun pitäis löytää uus crossbody, joka olis pieni, mutta riittävän iso ja itsessään kevyt, koska kaikki sisältö painaa :) Ihan tosi helppo yhtälö....

annaandandyathome
A&A at HoMe

Laukut on aina niin vaikeita ostaa (paitsi jos sais ihan minkä haluis hinnasta välittämättä)... Mulla on kai joku nahkafetissi, kun aina pitää olla semmoista ihanaa nahkaa, mitä voi silitellä...  :)

Ei oo helppo tehtävä toi sun pieni, mutta iso ja tilava ja kevyt... 

Mä muuten aina haluan laukkuun pitkän hihnan ja kannan noin roikottaen olan yli, enkä sillälailla hienosti kädellä... Vähän olen koittanut harjoitella kantamaan laukkua kädessä, kun musta se olis paljon hienompaa, haha (kuulostipa oudolle !)

 

Jeba
Tuuliajolla

Mä kanssa kattelin laukkua, todella näppärän näköinen! Tässä sun asussa on muutenkin kaikki mun mielestä niin kohdallaan - värit ja kaikki. Mä tykkään! :) Mä en tajua miksen ole törmännyt sun blogiin täällä Lilyssä aikaisemmin, täähän on aivan ihana!

annaandandyathome
A&A at HoMe

Ai <3 Voi että, Kiitos Tosi Tosi Tosi paljon Jeba <3 

Kommentoi