Valokuvauskurssilta, se makkari

A&A at HoMe

 

Tässäpä nyt tämä harrikkamiehen makuuhuone valokuvauskurssin kohteesta.

En kyllä muista pitkään aikaan nähneeni yhtä mahtavaa tapettia. Sisustuksen tässä kohteessa on siis suunnitellut Satu Oksala, ja tapetti on tilattu omasta valokuvasta, sellaisesta osoitteesta kuin art4you.fi.  Aika upea!

Kuvat: Anna / A&A at home

Kommentit

Fisu
Hurmaavan valkeaa

Voi vitsi mäki haluan tuommoselle kurssille! Oli varmasti tosi mielenkiintoista, ja varmasti oppii paljon paremmin, kuin että lukee vain ohjekirjoja. Mulla ei riitä mielenkiinto sellaseen :D Tarttis just jotain konkreettista, ja että joku kertois ja opettais! Ehkä vielä joku päivä... :)

annaandandyathome
A&A at HoMe

Joo, suosittelen jos tulee vastaan... Kyllä siinä oppii paljon! Monta nappulaa selvis kamerastakin, että mitä niillä tehdään! haha... 

 

Muusa / Muusan elokuu (Ei varmistettu) http://eloisakuu.blogspot.fi

Onpas upea tapetti, sopii loistavasti just makkariin! Ja tommonen kurssi olis kyllä ihan parhautta! Mäkin kuvaan aina vaan automaattiasetuksilla, kun en (muka) jaksa/viitsi tutustua siihen ohjekirjaan...

annaandandyathome
A&A at HoMe

Siis mä olen ihan tosissani vielä yrittänyt ohjekirjaa lukea, mutta kun en vaan ole tajunnut siitä mitään... Automaatilla minäkin olen kuvannut, mutta nyt alan opettelemaan myös manuaalilla.

Nata - White Trash Disease

AIVAN SAIRAAN HIENO TAPETTI! 

annaandandyathome
A&A at HoMe

NO NIIN ON ! Kaikki vaan tuijotti tota seinää! :)  

Jaana K

On kyllä mieletön tapetti! Näyttää ihan, kuin sänky olisi tosi korkealla panoraamaikkunan ääressä. Ja silti vielä jotenkin maagisemmalta!

annaandandyathome
A&A at HoMe

Joo Jaana, se oli ihan mieletön tapetti! :) 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.