Vauva matkustaa osa2

A&A at HoMe

Varoitan heti alkuun että tää on megalomaanisen pitkä posti!

Sisko sanoi eilen puoliksi vitsaillen, että sun tarvii tehdä lisää "vauva matkustaa" postauksia, koska Porkkanan sukulais-ihmiset, niiden naapurit, ja kaimat ja niittenkin naapurit ja työkaverit lukee mun blogia? Että niitten tarvii tietää missä HE menee? Okei, muuten hyvä, mutta mistä mä tietäisin mitä he tekee? 

Meidän FaceTime-puhelut kun käydään yleensä minun ja Porkkanan välityksellä niin, että mä sanon "Ota tutti pois", se ottaa sen pois ja nauraa... ja sit me yhdessä taputetaan kun hän niin oli NIIN Fiksu. Sit se laittaa tutin suuhun ja kaikki alkaa alusta. Sit me vilkutetaan lopuksi ja taas taputetaan (kun hän oli TAAS niin Fiksu...) 

No mutta, mulla on nyt sit kai lupa pölliä niiden matkakuvia ICloudista, joten voinhan mä itse KEKSIÄ kuvien perusteella heidän reissun! Oikeastaan tää on paljon hauskempaa, tehdä matkakertomus pelkkien kuvien perusteella. Jei, näin sisko taas delegoi!

Tässä se nyt tulee, Vauva Matkustaa osa2, Porkkanan sukulaisihmisille, niitten naapureille ja niitten naapureitten naapureille, ja kaikille ketä kiinnostaa:

Eli matka-kansio luotiin jo kotona ennen reissua. Se alkaa ehkä kymmenestä kuvasta joissa laukku on äidin toimesta täytetty ja vauvan toimesta purettu, äidin toimesta täytetty ja vauvan toimesta taas purettu ja niin edelleen.

Kaikilla oli oma iso laukku ja Sisko sekoitti kaikkien tavarat keskenään, ihan vaan siltä varalta jos jonkun laukku häviää, niin ei sit KAIKKI vauvanruuat ole siinä hävinneessä laukussa... 

Sitten mennään luonnollisesti lentokentälle, ja kymmenen tunnin lento voi alkaa. Porkkanalla ei ollut omaa paikkaa lentokoneessa, mutta äiti otti mukaan netistä tilaamansa kassiksi taittuvan minikokoisen matkasängyn, joka laitettiin äidin jalkatilaan kun tuli nukkumaanmenoaika. 

Unipussissa porkkana on nukkunut vauvasta asti joka yö, joten se tajuaa heti kun se puetaan, että nyt mennään nukkumaan, oltiin sitten missä vaan.

(ehkä maailman helpoin nukkumaanlaitettava...)

Kun sen laittaa nukkumaan, niin se mussuttaa tuttia ihan kauhuissaan hipi hiljaa, silmät suurina kuin lautaset, siis auki! ihan niinkuin jossain kauhuelokuvissa, joissa murhaaja hiipii just oven takana ja tarvii olla hiiskumatta paikallaan...

Miehet ja lapset on kivoja kun ne nukkuu ja sukeltaa... (kälyni on omaksunut tuon täydellisesti) Siellä se vaan sukeltaa ja nukkuu...

Joo, no mutta alkuun tuli kokoperhe-selfieitä ja kaikenlaista  sekalaista kuvaa matkan varrelta. Ensin lennettiin Bangkokiin, ja sieltä Koh Samuille. 

Ja heti ensimmäisenä kokonaisena päivänä oli hiljaista, kunnes alkoi Siskon instagram-päivitykset. Ensin kuva nukkuvista tyypeistä, ja sitten se olikin jo  hipsiny altaille makoilemaan vesimeloni-juoman kanssa. Kuvateksteissä luki jotakuinkin näin: JES, VIHDOIN pääsen grillaamaan todenteolla, kun RAVUT on päikkäreillä! (ravuilla viitataan siis isi- ja lapsi-porkkanaan).

No onhan matkalla oltu rannalla ja altaillakin melkein joka päivä.  Siskon missio oli, että Porkkis kävelis itse,  näköjään enää ei tarvii kuin toisesta kädestä pitää kiinni. Ja näyttää siellä olevan yksi oma seisontayrityskin saatu tallennettua...

Noi lasten arskat on muuten hassun näköiset kun ne näyttää aina siltä kun ne olis väärinpäin (ne siis voi laittaa kumminpäin tahansa)....

Thaimaa matkakohteena on muuten siitä hyvä, että siellä on ilmaisia lastenhoitajia näköjään joka hotellissa ja ravintolassa. Jokaisessa ravintolakuvassa lapsi näkyy pienenä pisteenä jossakin kaukana. Eli taattu ruokarauha on jokaisella aterialla....

Näköjään hän syö oikeen Thaikku-ruokaakin! haha Ja uudet oranssipilkulliset rattaatkin on ostettu (niille naapureille ynnä muille siis tiedoksi).....

Mutta sitten päästäänkin näihin mun LEMPIKUVIIN: 

Elikkä ensimmäisen viikon jälkeen alkoi tapahtumaan.

Äiti ja isä ovat meinaan jättäneet kertomatta kelloa osaamattomalle, viattomalle Porkkanalle, että Thaimaassa kello on neljä tuntia edellä... siis ei sanaakaan aikaerosta, niin saavat itse valvoa puoleenyöhön, koska kellohan on sitten Suomessa vasta kahdeksan. Huijarit! Bilettäjät!!!!

Hmm, näiden rajujen bileiden jälkeen seuraavana päivänä Facebookkiin ilmestyi tämä kuva tekstillä my kid hahaha 

Ja sitten liuta näitä:

Ja tällainen, jossa joku tuntematon nainen kuvaa noita kahta??? 

No sitten tuli taas uusi päivä ja joko lunnaat oli maksettu tai hankala lapsi palautettu... ken tietää?  Mutta siellä sitä taas mentiin toreilla ja kahviloissa. 

(Kerrottakoon nyt vielä vähänkään epäilijöille, että oikeasti tämä nainen on meidän hyvä ystävä monen vuoden takaa, ja vaaleaan naiseen he olivat tutustuneet matkalla... musta vaan oli hauska vähäsen värittää näitten kuvien tarinaa, tuli mieleen ihan Hangover-leffa, missä ne kattelee niitä kuvia partyjen seuraavana päivänä....)

Ja sitten vielä tämä mun suosikki. Mistä tietää että vanhemmat ovat ensimmäisen lapsensa kanssa reissussa?

Mulle tuli näistä kuvista ihan tällainen keskustelu mieleen:

HMMM, mihis me nyt vietäisiin tämä meidän 9kk vanha rinsessamme??? Hei MÄ TIEDÄN, viedään se katsomaan pippelin muotoista kiveä??

Joo, hyvä idea,  ja HEI,  entä sitten se miljoona vuotta vanha MUUMIOITUNUT munkki jolla on raybanit päässä? Sekin olis varmaan tosi kiva, ehkä hän tykkäis?? Hänhän ei oo vielä koskaan nähnyt muumiota??.... ööööö.....

"Otetaan oikeen kuva tässä näin poseraaten, kato jos hän ei vaikka muista isompana, niin voidaan sitten muistuttaa ! "

(Ja joo, kaiken hauskan taas pilatakseni, noi ovat saaren kuuluisimpia nähtävyyksiä, ja siksi ne varmaan niissä on käyneet...) Hassut!

Noh, ei nuo silmät vois enää enempää ONNESTA loistaa! Koko perheen yhteiset lomamatkat on kyllä ihan täydellistä yhteistä ajanviettoa. 

Hauskaa lomaa, jatkakaa samaan malliin! 

P.s. Samuin saarelta on jo käyty viikko Koh Taon sukellusparatiisissa, ja tänään tuli kuva jossa oltiin lautassa Koh Taolta matkalla takaisin Samuille ja kaikille oli jaettu oksennuspussit jo etukäteen....(pikkasen aallokkoa vissiin luvassa)

(ja seuraavaksi kaikki vauvalliset äidit voi vaan koittaa kuvitella kuinka helppoa on saada vauva oksentamaan minigripp-pussiin) 

Kommentit

Ritvahelena (Ei varmistettu)

Aivan ihania juttuja sinulla Anna! Luen ja hykertelen. Porkkana on AIVAN ihana ja niin on Andykin. Lisää lisää!!

annaandandyathome
A&A at HoMe

Hauskaa Ritvahelena! Niin hauskaa, kiva kun tykkäät! Täytyyhän mun vielä vähän niitä kuvia käydä läpi ja keksiä jotakin porkkanan reissusta! Yritän tehdä tähän jatko-osan kun siellä niiden kansiossa on niin paljon hassuja kuvia!

Tämä onkin ollu suosittu juttu ja oli niin hauska tehdä tätä! Ehkä mä rupean tekemään ihmisille matkakertomuksia isona! Mulle vaan lähetetään kuvat ja sitten mä keksin niiden perusteella koko reissun! Hehheh  

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.