Vihreää

 

Mulla on kellarissa valtava viherkasvi, joka aina tiputtaa suuria lehtiään lattialle ja kasvaa muutenkin kiinni katossa. 

Karsin sitä hiukan ja pari lehteä kääräisin lyhdyn ympärille narulla. Jakelin myös vaaseihin sen oksia, kun en millään raaskinut heittää roskiinkaan kaikkea. Näyttää jo niin pirteälle.

Saa nähdä kauan nuo lehdet pysyy hyvänä. Nyt ne on ollu jo kaksi viikkoa, eikä ole menneet miksikään, hmm. Jotenkin kuvittelin silloin kun laitoin ne, että ihan hölmön hommaa, ne kuolee kuiteski parissa päivässä, mutta ei, lehdet on ihan nihkeät ja kauniin vihreät edelleen? Omituista. 

Huomasin eilen, että blogin Facebook-sivuilla oli tullut täyteen sata tykkääjää?, oho. Muistan kun vuosi sitten se jämähti neljäänkymmeneen, ja ajattelin silloin, että olispa joskus tasan sata, heh. Se tuntui silloin ihan tosi kaukaiselle!  Laitoin sinne tällaisen hauskan kiitoskuvan.

Ihanaa viikonloppua kaikille!

Anna

Kuvat: Anna / A&A at HoMe

Kommentit

Gardener

Kaunista! Ja ihana toi sun maljakko! Satutko muistamaan sen alkuperää?

annaandandyathome
A&A at HoMe

Kiitos Gardener,

Olen perinyt sen isovanhempieni luota muistaakseni, se on ollut mulla varmaan niin kauan kun olen omaa kotia asustanut. Tietääkseni se on 70-luvulta sellainen kuumuutta kestävää laboratorio lasi, mutta en oo satavarma (siis en ole satavarma, että vaikka se oliskin tyyliin vaikka stockalta ostettu "kopio" labraputelista...)

Siinä lukee brandt w germany?? 

House Doctor myy tuollaisia melko samanlaisia ainakin, mutta en tiedä onko niillä litran mittaa? 

Gardener

Ne vanhathan ovat varsinaisia aarteita siinä mielessä, että ne todella kestävät käyttöä mutta oli uusi tai vanha niin hieno se on joka tapauksessa!

annaandandyathome
A&A at HoMe

Mä en oo kai aikaisemmin ees tajunnut, että tuolla vois olla jotain arvoakin... Olen vaan tykännyt ulkonäöstä ja joskus pumminut sen omaksi :) Mutta kai se on ihan aarre :) 

Gardener

Apua, en mä rahallisesta arvosta tiedä vaan ihan "materialistisesta" - Siis tyyliin kestävä, vanha kaunis vastaan huonosti tehty, kehnoista raaka-aineista jne... Aarre mielestäni kuitenkin!

 

annaandandyathome
A&A at HoMe

Juu, niin mäkin ajattelin, tunnearvoa ainakin :) En edes tiedä saako noita jostain vielä tänä päivänä? Ehkä niitä voidaan jossain labroissa käyttää? Mihinkä ne nyt olis muuttuneet...

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.