Viime aikoina

2014-08-07 12.17.40.jpg

2014-08-09 19.52.04.jpg

IMG_5598.JPG

Mulla on ollut hirmuista hullunmyllyä viimeiset pariviikkoa, olen viettänyt pitkää viikonloppua Helsingissä kaupunkia kierrellen ja ihan vaan fiilistellen. Käytiin muun muassa vanhassa kauppahallissa lohisopalla ja iltaa istuttiin mattolaiturilla ystävän kanssa mahtavassa kesäilmassa. Ihana kaupunki. Oli ihan kivaa myös yksin rauhassa kävellä kaupasta kauppaan. Koiran kanssa lenkilläkin pistäydyttiin moneen pieneen puotiin ihailemaan. 

Majottauduin reissullani tätini kakkosasuntoon, joka on viihtyisä ja hiljainen sisäpihan yksiö keskellä ydinkeskustaa. Hänellä onkin erikoisempi sisustustyyli, joka on toteutettu suureksi osaksi matkamuistoilla ja antiikilla. Uutta ovat ainoastaan Kartellin masters-tuolit ruokapöydän ympärillä.

Lisää kuvia Tätini African stylesta voit nähä Styleroomissa ja TS.n kaksi kotia Blogissani.

IMG_8974.jpg

IMG_8985.JPG

IMG_9024.JPG

IMG_9058.JPG

IMG_9064.JPG

IMG_9074.jpg

Kaikki muu liikenevä vapaa-aika ollaankin siskon kanssa maalattu milloin pihavajaa, aitaa, tai porkkanan tulevaa keittiötä. Ollaan touhuttu yhdessä päivät pitkät, nyt kun pitkästä aikaa kerrankin on nähty. Oikein osallistuin Tikkurilan maalauskisaan, jossa voi äänestää suosikkia, sekä tietysti itse myös liittyä kisaan omilla maalausremonteillaan. Joskus aikaisemmin kesällä laitoin sinne kisaan albumin meidän terassista ja nyt siskon vajasta. 

IMG_5640.JPG

IMG_8842.JPG

Viime viikonloppuna mulla taas oli tosi kunniatehtävä, nimittäin porkkanan ensimmäinen yö erossa vanhemmista. Tyttö ei ollut moksiskaan, kaikki meni just kellolleen niinku piti. ihana iloinen lapsi… Kun tuli nukkuma-aika, niin hänet sänkyyn ja armoton huuto alkoi? ööö, hups… Täti unohti yötutin, mentiin takaisin alas ja valotettiin tutti (se kuuluu iltarituaaleihin, hänellä on pimeässä loistavia tutteja, jotta näkyy mihin se on pudonnut). 

Kun hän sai valotutin suuhunsa niin hipihiljaa jäi sänkyynsä, seuraava pihaus kuului vasta seuraavana aamuna kahdeksalta. 

Minä nukuin aivan koiran unta, koska mietin illalla että mitä jos en kuulekkaan aamulla kun hän herää… Voin kertoa, turhaan jännitin, KYLLÄ SIIHEN IHAN VARMASTI HERÄÄ!

2014-08-17 14.32.57.png

Tänään olen myös lastenhoitajana ja kaikki olikin tänään vähän vinksallaan aamusta asti… kiukutti ja väsytti mutta ei millään nukkumaan… Juuri kun känkkä oli nukahtanut, niin ovikello soi, koirat alkoi haukkumaan, ja postimies toi pakettia… JES, mahtavaa… ajattelin, että seuraava joka pimpottaa, joutuu siskon kellariin, haha…

Mutta sitten me tehtiin jotain, nimittäin laitettiin hame ihan vain huviks, ja johan alko aurinko paistaa. Ja mentiin vielä hyppimään pihalle vesilätäköihin, niin jo nauratti. Nyt se nukkua tuhisee jo toista tuntia, joten valtakunnassa kaikki hyvin. 

Mahtavaa maanantaita ja vielä mahtavampaa loppuviikkoa! 

2014-08-18 13.01.34.png

Kuvat: Anna / A&A  at Home

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *