Viime viikonloppuna

A&A at HoMe

Viime viikonloppuna sisko tuli perheineen meille tallinnaan muutamaksi yöksi, 

ei me tehty edes mitään sen kummempaa, kun kierreltiin vanhassa kaupungissa, pyörittiin kaupungilla ja syötiin hyvin. 

Lauantai-Illalla Porkkana pääsi meidän kylpyammeeseen Lushin muovailuvaha-kylpysaippuan kanssa ja se oli ehkä tytön matkan kohokohta (heti sen laivalla juodun pilli-veden jälkeen, mikä oli ollu tosi cool).

Musta ihanaa oli, kun sai siskon kanssa kierrellä ja kävellä kaupungilla, ja poiketa erilaisiin putiikkeihin aina kun mieli teki. Yleensä minä kuitenkin vietän aika paljon aikaa yksin tallinnassa, niin kaverin kanssa on ihan luksusta istua kahviloissa ja jutella kaupungilla kiertelyn lomassa. 

Minulta kysytään usein paikkoja, minne Tallinnassa kannattaa mennä, mutta musta päivän tai parin tallinnan lomalla ei välttämättä tarvitse niin kamalasti ohjelmaa keksiä. Vanhassa kaupungissa on kaunista kävellä ja syödä, eli sinne suuntaisin ehdottomasti. Siellä minä jaksaisin talsia loputtomiin, ja Andyn kanssa me lenkkeilläänkin siellä ihan viikottain. 

Mulle tulee vähän sellainen olo, että ei oo Tallinnan reissu eikä mikään, jossei ole vanhassa kaupungissa käynyt. Musta siellä on ihana tunnelma silloinkin, kun taivaalta tihkuttaa. Ja siellä on muuten aina paljon lämpimämpi ilma, kun tuuli ei pääse puhaltamaan sinne talojen väliin. 

Ja kotimatkalla on kiva ostaa muutama kukka kotiin. Mun lenkkimatkan varrella on vaikka kuinka monta kukkakojua, onnekas minä! 

Porkkana sai uuden pyjaman, missä on siivet ja hame... (todellinen päivänsäde) Mulla tulee siitä ihan mieleen duudsonien jakso, missä jarppi pomppi samanlaisen puvun kanssa kaupungilla, haha... 

Sitten hänelle ostettiin mustat housut, paita, upeat kiiltävän mustat saapikkaat, ja leo-liivi next.stä, ja kyllä niitä sitten ihailtiinkin peilistä! Se on jotenkin niin hassua, kun noin pieni juoksee ekana peilin eteen ja selvästi tutkailee, miettii ja katsoo, miltä hän nyt näyttää. 

Kuvat: Anna / A&A at Home

Kommentit

riik
3h+kasvimaa

Tallinnan kukkakojut on niin ihania!

annaandandyathome
A&A at HoMe

No niin on, ja siellä on muutenkin semmoinen tapa, että aina viedään kukkia ISO puska kun mennään vaikka kylään tai jos jollain on synttärit tai muutenkin vaan! Paikalliset ostaa usein kukkia, tai ainakin kaikki meidän naapurit :) 

riik
3h+kasvimaa

ja se onkin tosi ihana tapa :). Täällä Suomessa tuntuu, että kukkakauppaan menee aina se kolmisen kymppiä ja se on aika paljon rahaa...

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.