Yksityiskohtia

A&A at HoMe

Yksityiskohtia ja uusia kuvakulmia, 

Erityisesti tuon vanhan kaapin lukkopesä ja avain on vaan niin hienot. Kaapinkin ulkonäöstä pidän enemmän kuin alkuun ajattelin, vai onko se ihan mammamainen? heh, huomaatte varmaan, että pientä epävarmuutta on edelleen pinnalla... 

(kaappi on siis edesmenneen mummuni vaatekaappi ja tarjosin sille kodin, koska kukaan muu ei kaappiparkaa huolinut. Nyt se etsii omaa paikkaansa ehkä meillä)

Kaapin päällä on viime jouluksi ostamani huonekuusi, joka oli ulkona koko kesän. Kuvittelin että se kasvaa joka joulu pidemmäksi ja pidemmäksi... Rakastaen hoidin ja kastelin... ja sitten nostin sen sisälle... 

KYLLÄ, R O I K O T T A M A L L A  sitä  tuolta LATVASTA

"-IDIOOTTI, sanoi sisko ja nauroi, kun se uusi, koko kesän kasvanut pikku latvaosa meni poikki"

(ja mulla oli naama sitruunana)! 

No, saahan niitä uusia! 

Kuvat: Anna/ A&A at Home

P.s. Olethan huomannut, että voit seurata minua myös FACEBOOKISSA !

Kommentit

Fisu
Hurmaavan valkeaa

Kauniita kuvakulmia :) Tuo sohvan takana oleva taso on muuten tosi kiva! Mietinkin sun aikasemmista kuvista, että kuinka kiinni se tuossa sohvassa on, ettei käsillä heilauta tavaroita alas :D Mutta olihan siinä sohvaan rakoa, heh! Meille ei valitettavasti tommosta mahdu, kun on sen verran pienempi olkkari, mutta ehkä joskus :)

annaandandyathome
A&A at HoMe

Ai, heh... juu. on tuossa väliä, joskus sieltä mahtuu ihan kävelemään takaata.

Oikeasti noi hyllyt olen ruuvannut siihen vähän niinkuin väliaiakaisesti kun mun on pitänyt ostaa matalaa kaappia tonne taakse, mutta joku ihme pihiys iski ja sitten se on vaan jäänyt :) 

 

Kommentoi