You had me at hello

Muutettuamme Dubaihin viime kesänä, sain todella paljon kommentteja siitä, että alkaisin pitämään blogia ja kertomaan kuulumisia sitä kautta. Ensin naureskelin ajatukselle, ja naureskelen hieman edelleen, sillä kuka tätä nyt lukisi tai jaksaisi olla kiinnostunut Dubaiblogista? Samanlaista puuronkeittoa se on loppupeleissä täällä kuin Suomessakin. Ja toisaalta oman elämän tai tekemisten avaaminen introvertille luonteelle tuntui jossain määrin tuskaiselta, vaikka toisaalta aika ahkera somettaja olenkin. Se on silti aivan toisella tapaa keveämpi asia kuin blogi!

Etenkin nyt turistikaudella saan jos nyt en päivittäin, niin viikottain kysymyksiä tutuilta ja tuntemattomilta siitä, mitä täällä kannattaisi tehdä ja nähdä. Joten ainakin sellaista postausta täytyy suunnitella, jotta voin sitten vain linkata omat Dubai -vinkkini halukkaille. Mielelläni vastaan kaikenlaisiin Dubaita koskeviin kysymyksiin ja annan vinkkejä, mutta aika monella turistilla ongelma tuntuu olevan se että lopulta pyöritään vain ja ainoastaan ruuhkaisissa turistikohteissa. Tottakai ne on Dubainlomalla ne must see -jutut, mutta Dubai on paljon muutakin kuin Burj Khalifa ja Dubai Mall. Jotkut valittavat paikkaa tylsäksi, sitä en ehkä koskaan pysty itse allekirjoittamaan. Tekemistä täältä löytyy aina!  Meidänkin perheellä on loputon to do -lista asioista ja paikoista mitä pitäisi nähdä ja kokea, eikä se lista oikein koskaan tunnu lyhentyvän, koska uusia ja mielenkiintoisia paikkoja löytyy koko ajan lisää.

Ymmärrän, että joidenkin mielestä Dubai on muovinen, keinotekoinen ja törkyöveri vailla mitään historiaa, mutta suuria historiallisia tapahtumia ei voi odottaa maalta, joka on ollut olemassa vain muutaman vuosikymmenen. Kulttuuria täältä kyllä halutessaan löytää. Tai no, Dubaista löytää ihan mitä vaan. Dubai on kuitenkin muutakin kuin kahdeksankaistainen moottoritie, luksusmallit ja hienot ravinolat, tai toinen toistaan korkeammalle kohoavia pilvenpiirtäjiä, kullan ja timantin kimallusta luksusautojen kyljissä. Mutta palaan näihin asioihin myöhemmin, jos into blogin kirjoittamiseen säilyy. Aika näyttää.

Toistaiseksi blogi pysyy salasanasuojattuna,  ja sen saa minulta niin halutessaan. Tällä pyrin rajaamaan lukijoita niihin, joiden haluan kuulumisistamme tietävän. Aivan kaikelle kansalle ei kuitenkaan kaikkea kiinnosta jakaa. Toivon, että salasana pysyy vain lukijan omana tietona, vaikka ei täältä suuria salaisuuksia tule löytymäänkään. Mutta näillä eväin edetään ja katsotaan mihin tämä Dubaihöpötys johtaa! Vinkkejä postauksiin ja aiheisiin otetaan mielellään vastaan!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *