Jotain vanhaa, jotain uutta – I’m back

Viime kesä ja tämä kuluva syksy tulevat jäämään melko varmasti mun muistoihin. Touko-kesäkuussa, samaan aikaan kuin siirtymä Herttoniemestä Etu-Töölöön alkoi varmistua, oli käynnissä vakavasti otettava rekryprosessi nykyiseen duuniin. Lopulta elokuussa tosiaan odotti Candide-projektin ja Musiikkitalon kuoron varsin tiiviin harjoitusjakson lisäksi muutto ja uusi työpaikka. Tuolla paketilla koeteltiin omia rajoja sen verran, että syyskuun puolivälin jälkeen olen elänyt itselleni epätyypillistä matalaenergiaelämää – hyvä jos olen kerran viikossa jaksanut raahata itseni joogaan, onhan sinne tästä monta sataa metriä matkaa. 

IMG_0624.jpeg

 

Aika varmasti se kuitenkin on ollut tarpeen, sillä olen viime aikoina hymyillyt tai nauranut jostain syystä jokseenkin joka päivä. Esimerkiksi, kun ikkunan alta kolistelee ratikka. Tai kun keekoilee oranssi peruukki päässä keskellä Espan puistoa. Tai kun töihin on nykyään kävelymatka. Tai kun uusissa töissä konkretisoituu, mitä edellisten vuosien aikana on oikeasti oppinut. Tai kun uusi koti on täynnä ystäviä. Tai niin kuin nyt: lasissa on tänään myyntiin tullut Beaujolais, ikkunalaudalla palaa kynttilät, Spotifysta soi joulujazz-soittolista ja saan nauttia ihan vain omasta seurastani. 

IMG_1016.jpeg

Kaiken tämän myllerryksen keskellä alkoi sitten kuplia ajatus siitä, että voisi kaivaa bloginsa naftaliinista. Hellun hellalla on päivittynyt viimeksi yli kolme vuotta sitten, ja blogi vain yhden teeman ympärillä tuntui turhan rajoittavalta. Selasin tätä projektia varten omien kuvieni arkistoa, ja siitä nousi kyllä myös tunne, että jos tämän aloitan, aloitan puhtaalta pöydältä. 

En tiedä riittääkö juttuja kuinka pitkäksi aikaa, ja jaksanko toteuttaa kaapin perältä huutelevan kameran toiveen, mutta just nyt tuntuu siltä, että kirjoittaminen voisi ehkä auttaa jäsentämään vauhdilla laukkaavia ajatuksia. Reissut, duunit, safka ja viini, yhteiskunnalliset kommentitkin ehkä, kulttuuri ja musiikki. Toivottavasti jotain lisäarvoa myös teille, jotka saatte kuunnella mun juttuja muutenkin enemmän kuin tarpeeksi. 

IMG_6981.jpg

//

New platform, new name, wider theme than just food. Currently I’m planning that the life related posts would be primarily in Finnish, containing an English summary, and work related stuff vice versa. Let’s see how it goes. 

IMG_0989.jpeg

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *