Aseet läskiä vastaan

Olen vanhempieni lapsi. Isä ja äiti ovat melkoisia välineurheilijoita ja niin aion minäkin nyt olla. Sota läskiä vastaan on on tylsä käydä ilman sopivia vermeitä ja niinpä ollen esittelen nyt alkuun pienen personal koutsini:

kuva(1).JPG

Polar Loop on helppo naksauttaa ranteeseen ja se on suhteellisen eleetön, niin että sitä kehtaa käyttääkin. Ranneke kertoo montako askelta olen ottanut, missä mennään päivän aktiivisuustavoitteen kanssa, paljonko kaloreita on kulunut sekä paljonko kello on. Lisäksi ostin rannekkeen kanssa synkattavan sykemittarin. Ranneke näyttää sykkeen sekä onko se fat burn vai fitness syke, eli rasvaa polttava vai kuntoa kohottava. Ainakin iPhoneen on ladattavissa rannekkeen kanssa sopiva Polar flow appi joka on sekin helppokäyttöinen ja näppärä lisä. Sieltä näkee tarkemmin miten liikunta ja lepo on päivään jakautunut, paljonko päivästä on kulunut seisomiseen, istumiseen ja makoiluun. Ranneke ei ole huikean tarkka askelmittarina, askeleita kertyy mielestäni enemmän kuin todellisuudessa, mutta riittävän suuntaa-antava kuitenkin ainakin omaan käyttööni.

Muut aseet läskiä vastaan ovat vetokamat koiralle ja minulle. Aletaan treenaamaan vetojuoksua kunhan säät vähän viilenevät taas. Ajattelin lyödä kaksi kärpästä yhdellä iskulla ja yhdistää omaa hikiliikuntaa koiran aktivoimiseen. Vetojutuista varmaan seuraa jatkossa enemmän omia päivityksiä kunhan päästään vauhtiin. Lisäksi olen harkinnut joogamaton ostamista ja kotijoogaamista youtuben avulla, sekä pienten käsipainojen tai kahvakuulan hankkimista kotijumppaa varten. Kuntosalille olen tosi nahkea lähtemään, joskus siellä kävin aktiivisemmin, mutta mieluummin jumppaisin juuri silloin kun minulle sopii ja kaikkein mieluiten hyödyntäisin liikunnan juurikin ulkona ja koiran kanssa.

Muita aseita on vaaka ja mittanauha. Ne eivät ole vielä käytössä sillä minua yksinkertaisesti pelottaa hypätä vaa’alle! Tavoite paino on 59kg ja viimeisin lukema vaa’alla oli 80,2kg. Sittemmin kiloja on tullut muutama enemmän (mahan koosta päätellen) kun päästin itseni entistä enemmän retuperälle. Mittanauhaa en vielä omista, se on hankinta listalla. Aloittelen laihduttamisen ilman vaakaan tuijottamista ja uskaltaudun vaa’alle kunhan pahimmat pöhötykset on pudotettu. Kun vaa’alle asti päästään niin pääsette seuraamaan toivottavasti laskusuuntaista pudotusta!

 

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *