Ei voi olla totta! (Eli Julia Donaldson -arvonnan tulokset)

image_9.jpeg

Miten minä nyt tämän muotoilisin..? 

Jo ennen Julia Donaldsonin Linnunpelättien häät -kirjan arvontaa naureskelin partaani, että hih, kivaa että tämä tyyppi osallistui taas, vaikka onkin voittanut arvonnassani jo ennenkin. Ja olisipa hassua, jos hän voittaisi taas. Ja apua, mitä mä teen, jos hän voittaa taas; ihmiset varmasti luulevat, että arvonta on jokin fiksattu juttu!

Ette varmaan millään arvaa, miten kirja-arvonnassa kävi?

Screen Shot 2016-04-04 at 20.35.29.png

vannon, ettei arvontaan sisälly mitään vilunkipeliä! Syötin RandomPickeriin kaikki 19 osallistujaa osallistumisjärjestyksessä ihan kiltisti, mutta niinhän siinä kävi, että Tuttitangon mainio Lilleri78 voitti taas. Käsittämätöntä (ja kantsisiko pistää lotto vetämään?!). Onnea, onnea! Olen sinuun yhteydessä yksärillä.

Screen Shot 2016-04-04 at 20.41.59.png

Kiitos kaikille osallistujille todella kiinnostavista kommenteista! Sain monen monta uutta kirjaideaa pienelle lukutoukallemme. Toivottavasti teille muillekin löytyi uutta luettavaa niin Julia Donaldsonilta kuin kommenttien ehdotuksistakin.

***

RandomPicker is fixed on choosing my reader Lilleri78 as the winner of my raffles, what can I say? Well, I can say congrats to her! And thanks to all participants for brilliant new children’s book suggestions. 

suhteet ystavat-ja-perhe kirjat lasten-tyyli
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *