#mainiomarraskuu #27 – 30

#27 Riemastuin…

image.jpg

Torstai oli normipäivä, ei mitään erityisen riemastuttavaa. Mutta perjantaina riemastuin lapsukaisen riemusta: kävimme Tate Modernissa, jonka eteishallia jässikkä rakasti juosta edestakaisin. Pitäisi yrittää ehtiä kirjoittaa visiitistä omakin postauksensa, on nimittäin suosittelemisen arvoinen taaperovierailukohde.

 

#28 Kirpeä raikkaus

image.jpg

Vaihdetaan sitten päiviä päittäin ja pistetään tähän koloon torstainen ulkoilukuva. Kirpeänkuulas päivä, niljaiset lehdet ja Eddiellä hipsterpipo ja uusi serkunvanha syystakki. 

 

#29 Perheeni

image.jpg

Lauantaina pistäydyimme Suomi-koulun kotimatkalla ex tempore Ikeassa (kyy-yllä, voi siellä pistäytyä) hankkimassa Edmundon huoneeseen iltasatutuolin ja lukulampun. Ja kattolampun ja vähän lisää joulupipareita ja lautasliinoja ja ja… Lapsikulta nukahti autoon, joten isi kantoi pojun sisään ja tuuditti lasta yhden sisustusolohuoneen nojatuolissa, kun minä shoppasin. Mun rakkaat. <3

 

#30 Kynttilän liekki

image.jpg

Ensimmäinen adventtisunnuntai ja olohuone jouluisaksi. Yleensä en ole sytytellyt adventtikynttilöitä (en taida olla kynttiläihmisiä), mutta kuvahaasteen tekosyy kelpasi.

***

Mitä jäi kuukauden valokuvahaasteesta käteen? Tekihän se marraskuusta pikkuisen mainiomman, kun pääsi pohdiskelemaan piristäviä kuvausaiheita – siis silloin, kun ehdin niitä pohdiskella. Enimmäkseen kuukausi kuitenkin eteni omalla painollaan, ja tänä vuonna sattui olemaan aika kauniinkuulas marraskuu, joten kaamosahdistus ei tainnut uhata muutenkaan.

Ja vaikka olin ajatellut, että kuvapostaukset olisivat olleet ekstraa muiden bloggausten ohella, niin eihän se niin mennyt – aikaa oli edelleen rajallisesti, ja niinpä blogiin tuli kirjoitettua muista kuin kuva-aiheista vielä harvemmin kuin ennen. Argh. Niin paljon sanottavaa, niin vähän aikaa… Yrittäkää arvon lukijani kestää, yritän jälleen kerran parantaa ajankäyttötapani. Onneksi marraskuinen arkemme tallettui edes vähäsen haastekuvien ja -kuvatekstien kautta. 

***

The last days of the photo challenge month. I was delighted by Eddie’s delight at roaming around the vast Tate Modern Turbine Hall. A crisp autumn day. My family – on the way to Ikea to buy a bedtime story armchair and a reading lamp for the nursery. And finally, candlelight on the first Advent Sunday, to finish the month’s challenge to find topics to cheer up the gloomy November. I made it through!

suhteet oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *