#mainiomarraskuu #7 – 10

#7 Ilahduin…

image.jpg

..perjantaina sushilounaasta. Ihan vain supermarkettisushia, mutta menettelee paremman puutteessa. Nam. (Oikeasti ilahduin vielä enemmän lapsukaisen riemusta uudessa leikkipaikassa, lähi-YMCA:hin rakennetussa pomppulinna-kiipeilytelinesalissa. Mutta siellä ei saanut valokuvata.)

 

#8 Pehmoiset villasukkani

image.jpg

…ja kuvausassistentti. Minulla on vino pino ihania villasukkia, mummojen ja äidin neulomia. Nämä ovat uusimmat, serkun tuliainen tältä syksyltä, värjätty kasvi- ja sienivärein. Huomaa myös kuvausassistentin paljaat varpaat (inhoaa sukkia) ja tuttivalikoima (unilta herättyä ne täytyy pitää vähän aikaa vielä turvana. Kaikki kolme.).

 

#9 Isäni

image.jpg

Minun isäni, tuore kirkkovaltuutettu (onnea!). Eddien pappa, meidän kesämökkiremontin projektipäällikkö. Oho, unohdin sitten jälleen kerran lähettää iskälle isänpäiväkortin ajoissa; onneksi on FaceTime. (Eikö muuten ole komea paita? Nuo villavaatteetkin taitavat olla vielä jossain tallessa. Tyyny ei sentään.)

 

#10 Ankea kaunis harmaus

image.jpg

Voi voi kun tänään paistoi aurinko, en saanut harmaata ulkokuvaa! Kaunista harmautta saa sitten edustaa tämä: yhä vehreä ja vehmas puutarhamme Ikean harmaa-valkoisten koivuverhojen läpi kuvattuna. Kyllä marraskuu on nii-in paljon siedettävämpi täällä kuin Suomen alkavassa kaamoksessa!

***

Days 7 – 10 of the photo challenge. On Friday, I was delighted by my sushi lunch (and Eddie’s joy at a new softplay at the local YMCA, sadly sans photo). On Saturday, my warm woolly socks. Sunday was the Fathers’ Day in Finland, hence a picture of my Dad in his 70s elegance. On Monday, beautiful greyness: our green garden through the Ikea net curtain. A much less depressing shade of grey, I dare say, that what is on offer in Finland at this time of the year!

kulttuuri suosittelen hopsoa matkat
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *