Grillikauden avajaiset (makkaraton!?)

Lisää keväthehkutusta eli grillikausi avattu! Kyseessä oli suomalais-meksikolainen eventti, jossa ulkomaalaisvahvistus hoiti kauppareissun. Ostoslistalle pistin salaattiaineet ym. omat toiveet, joita ajattelin, että miehet ei kuitenkaan ymmärrä ostaa. Mutta makkara – ne ei älynneet ostaa yhtään makkaraa! Eihän nyt grillibileet ole mitään ilman makkaraa!

Noh, okei myönnetään, että mm. ne possunsisäfileet, vihannekset, ribsit, juustot ja salaatti + maissitortillat ja salsa saivat makkaraharmitukseni aika nopeasti unohtumaan. Salaatti jäi siis vastuulleni, kun kaikki kummastelivat mihin mitään salaattia tarvitaan. Mutta sinnepä upposi hervoton vati miesvoittoisessakin seurassa. Helppo ja maukas salaatti, jota tulee aika usein tehtyä vastaavissa tilanteissa: Aineksina vuononkaali, pinaatti, kirsikkatomaatit, feta, pekaanipähkinät, balsamico ja oliiviöljy. Parasta on esimerkiksi Apetit feta, jonka saa pieniksi mutusiksi salaattiin.

Seuraavaa grillitapahtumaa odotellessa! Myös kesäviikonloput mökillä grilliruokineen alkoivat välkkyä mielessä. 

gr.jpg

ke.jpg

kev.jpg

 

hyvinvointi mieli ajattelin-tanaan ruoka-ja-juoma