Kolmistaan

Seksi menee aina tunteisiin, tavalla toisella. Joka muuta väittää, on väärässä tai valehtelee. Ja siksi niitä tunteita ja fiiliksiä on välillä hyvä vähän tutkiskella ja venytellä.

Halusin kokeilla jotain uutta, mitä en ole aiemmin koskaan tehnyt. Itseasiassa ei ollut tullut edes mieleen, että voisin.Mutta joskus elämä yllättää ja mahdollisuus tarjoutui hyvin nopeasti. Pääsin kokeilemaan, millaista on olla kahden miehen kanssa yhtä aikaa.

Kolmen kimppa on jotain, mistä yllättävänkin moni haaveilee, mutta harva puhuu ja vielä harvempi sen lopulta toteuttaa. Oma tilanteeni oli sellainen, ettei kenenkään kanssa tarvinnut neuvotella tai kysellä lupia. Monesti se tuntuu olevan syy, miksi ajatus jää toteutumatta. Ajatellaan, ettei parisuhde kestä sitä.

Koska kaikki kävi niin nopeasti, ajatuksen ja toiminnan välissä oli vain muutama tunti, en ehtinyt jännittää yhtään. Vasta jälkeenpäin mieleen tuli yhtä ja toista, mitä olisi voinut hermoilla. Mutten ehtinyt. Kieltämättä vähän hymyilytti kätellä täysin vierasta miestä, jonka kanssa olisi hetken kuluttua tarkoitus harrastaa seksiä. Koska toinen oli ennestään tuttu, luotin siihen että hyvin tämä menee. Ja menikin. Oli monella tavalla korjaavaa olla huomion keskipiste. Aivan uusi kokemus sekin. Se että menin tilanteeseen täysin valmistautumatta vaikutti varmasti paljon. En osannut odottaa mitään. Kunhan vain hyppäsin.

Nautin joka hetkestä. Siitä, että vaikka käsiä ja suita tuntui olevan joka puolella, hetki oli hallinnassa, rento ja eteni luontevasti.  Siitä, miltä lämmin iho tuntuu toista vasten. Siitä, miltä tuntuu olla ihan vietävissä. Siitä, miltä täysin uusi, ennenkokematon kosketus tuntuu. Alun aavistuksenomainen epävarmuus unohtui pian ja tilanne vei mennessään. Uudessa tilanteessa täytyy luottaa vaistoon. Ja se onnistui hyvin. Kaikki sujui saumattomasti, ihan kuin olisi harjoiteltu enemmänkin.

Haastavinta oli keskittyä moneen asiaan yhtä aikaa. Mutta sekin sujui. Ympärillä tapahtui kokoajan, kuitenkin oli tunne, ettei kukaan jäänyt ulkopuolelle. Olimme kaikki yhtä.

Se, että antaa täysin vieraan ihmisen edes koskettaa itseään, saati että homma menee näin pitkälle, on iso juttu. Oli yllättävää, kuinka vapautunut voi olla, olisihan voinut käydä niinkin, että jäätyy täysin.

Tutumpaa ihmistä osaa lukea, mitä kuuluu ja missä mennään. Vieraamman kanssa toimii se kuuluisa vaisto. Ilmeistä ja eleistä voi päätellä paljon. Ilo, huumori, luottamus ja rentous olivat päälimmäiset fiilikset. Kun on rento, uskaltaa heittäytyä ja antautua. Eikä haittaa sekään, vaikka välillä vähän naurattaa. Se oli hauskaa. Oli rauhallinen ja turvallinen olo.

Orgasmi, mikä ei kohdallani ole itsestäänselvyys, oli varmasti paras ikinä. Se tuntui kutinana vatsanpohjalla monta päivää. Hymyilytti niin, että posket meinasivat haljeta ja kävely oli jonkinaikaa melko huteraa. Lähtisin koska tahansa uudelleen. Ainakin tällä jengillä.

IMG_20150926_203926.jpg

 

suhteet rakkaus seksi
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *