Olen, siis elän!

Minä olen Nainen.

Sen jälkeen olen äiti, rakastaja ja hiljalleen yhteen kasvavan uusioperheen jäsen. Olen voimakkaasti tunteva, mutta hiljaisen rauhallisesti kokeva ihminen, joka rakastaa seksiä, omaa vaarallisen voimakasta hormonitoimintaa, rakkautta, oppimista ja kasvamista, lasten isää, lapsiaan ja miestään. Minä rakastan myös tunnelmia ja tunnelmointia, syksyä, elämää ja eteenpäin menemistä!

Olen pienestä saakka ollut seksuaalisesti hyvin voimakas ja tietoinen, mutta olen kohdannut myös hetkiä ja aikoja, jolloin en ole voinut katsoa edes peiliin pillahtamatta itkuun, saati miestäni silmiin sen verran että ajatus seksistä olisi mahdollinen. Olen soutanut ja huovannut, mennyt ylös- ja alaspäin, eteen ja taakse, mutta nyt, juuri nyt, olen eheämpi kuin koskaan. Olen voimaantunut. Olen vahvistunut ja vapautunut. Olen myös löytänyt rinnalleni miehen jonka kanssa kaikki on hyvin ja ihanasti, miehen jonka kanssa uskallan ja saan olla Nainen.

Tämän parempaa hetkeä tämän blogin aloittamiseen ei voisi olla, sillä olen keskellä suurta muutosta ja tiedän, että tämä muutos tuo paljon hyvää, iloa, rakkautta, seksiä ja kaunista kumppanuutta, mutta vaatii myös hyväksymistä, kasvamista, sopeutumista ja pitkää pinnaa. Huomaan myös, että olen valmis avaamaan kaiken siitä tuskasta, joka on tehnyt minusta sen Naisen joka tässä hetkessä olen.

Toivon syvästi, että tulevien kirjoitusteni myöstä voin valaa uskoa, luoda valoa, herättää ajatuksia ja rikkoa tabuja. Toivon, että teksteistäni on apua niille Naisille ja miehille, Isille ja Äideille jotka ovat käyneet, tai käyvät parhaillaan läpi näitä aiheita ja niille jotka pohtivat seksiä parisuhteessa, uusioperheessä tai lapsiperheessä!

Ammennan väkivallasta, kuolemanpelon hallitsemasta lapsuudesta, vanhiempieni erosta ja sitä seuranneista uusioperhekuvioista. Ammennan myös aiemmin mainitsemistani hormoneista, kuukautisista ja kahdesta raskaudestani. Ammennan rakkaudesta lapsiin, miehiin/naisiin ja elämään. Ammennan kipeistä kokemuksista ja voimauttaneista hetkistä, annan palaa ja puhdistan. En säästele itseäni enkä sen enempää edellisiä, tai nykyistä puolisoa. Saati vanhempiani tai ylipäänsä ihmisiä jotka ovat tavalla tai toisella elämääni vaikuttanut, niin hyvässä kuin pahassa. Kirjoittamaani sisältyy kuitenkin aina kunnioitus ja ikuinen kiitollisuus kaikesta, kaikkea kohtaan ja kaikille!

Kiitos että saan jakaa tämän teille, kiitos että kuljette kanssani!

 

 

 

suhteet oma-elama rakkaus vanhemmuus
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *