En ole kunnon mamma, koska...

Äitiyskoe

Joskus tuntuu etten edelleenkään ole ihan se mammojen mamma. Esimerkiksi siksi, että...

...en ole edelleenkään sujuva vaunujen kanssa. Miten muka kaikki muut osaavat tosta noin vaan työntää niitä? Minä törmäilen niillä ties mihin. Ja vaunujen siirtämisestä esim. julkisiin kulkuvälineisiin pitäisi puhua perhevalmennuksessa tai neuvolassa, miten sitä muuten voi heti tietää miten se onnistuu ilman vaaratilanteita?

...en jaksa kiinnostua muista ihmisistä vain koska niillä on lapsi. Voin kyllä jutella lapsistakin, mutta kyllä jonkun muunkin pitää yhdistää.

...en muista lapseni sotua. Se nyt vaan ei suostu jäämään mieleeni, vaikka olen koettanut opetella sitä. Jotenkin se, ettei 2000-luvulla enää ole viivaa numeroiden välissä muuttaa koko litanian rytmityksen ja tekee oppimisesta vaikeaa.

...en edelleenkään tiedä juuri mitään lastenvaatemerkeistä. Enkä nettishoppaile lapselle. Muutenkin shoppailen sille aika vähän.

...kun äitini laittaa ennen vierailuamme viestin, että hänellä on vain yksi pullo, mietin että eiköhän me pullollisella viiniä pärjätä. Kunnes tajuan, että kyse oli tuttipullosta ja viestin idea että minun pitää tuoda niitä mukanani.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.