Krouvi tuoppi

Voitte arvata että jatkuvasti lisääntyvä lasiesineiden ja muiden löytöjen määrä ei aina ole miehen mieleen. On olemassa kuitenkin yksi esine, jota hän on pyytänyt hankkimaan lisää.

Helppo arvata että kyseessä on kapakkojen klassikkotuoppi eli Oiva Toikan Krouvi. Näitä tuoppeja on alunperin valmistettu vuosina 1973-1981 Nuutajärven lasitehtaassa. Markkinointi syistä Nuutajärven puristelasisarjoja myytiin Arabian tuotemerkin alla 1971-1977. Sen vuoksi näissä alkuperäisissä tuopeissa on Arabian tarroja tai pohjassa merkintä Arabia made in Finland.

Krouvi tuopit sopivat ihanasti käteen ja niissä oluen pintavaahto pääsee oikeuksiinsa. Jopa mieheni mielestä olut on näistä nautittuna paremman makuista.

Tuoppi näyttäisi taas olevan Iittalan tuotannossa ja huomasin että nämä ovat tänään alennuksessa -30% Anttiloissa plussakortilla eli alle viisi euroa kappale. Sieltä vaan täydentämään omia varastoja, jos Krouvi tuopit miellyttää. Mulla näitä on jo seitsemän kirppikseltä löytynyttä ja toistaiseksi ne saa riittää.

Kommentit

Krouvituoppi (Ei varmistettu)

Upeita tuoppeja. Mulla on samoja 1/3 litraisia. Eli niitä "naisten käteen" sopivia. Olen kyllä niistä luopumassa, aikaansa kutakin... Löytyy tori.fi...

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.