Mr Duck Steps Out

 

Persoonallisten sisustustaulujen löytäminen vaatii hiukan vaivaa, muttei välttämättä juurikaan rahaa. Usein parhaat löydöt on melkein ilmaisia tai vaan parin euron juttuja.​

image.jpeg

Olin tänään läheisessä kierrätyskeskuksessa ja heti ensimmäiseksi silmäni osui lappuun, jossa ilmoitettiin ettei korttimaksut toimi ja vain käteinen kelpaa. Tiesin rahapussiin kolikkotaskusta löytyvän pikkuhiluina maksimissaan kolmisen euroa.

image.jpeg

Jos jotain siis löytyisi olisi sen oltava halpaa. Tiesin että jotain löytyisi jos vaan pitäisin silmäni auki. Lasitavaroiden tarjonta oli tänään huono, joten siirryin leluosaston kautta paikkaan jossa oli tauluja ja kehyksiä myynnissä.

image.jpeg

Jaaha, joku on itse yrittänyt piirtää Akua ja kehyksen lasikin on kärsinyt vähän kulmasta. Siiretään sivuun vaan.

Hetkinen, piirros onkin varsin taidokas ja alakulmassa on painettu teksti: Mr Duck Steps Out, 1940. Kyseessä on painettu taidejuliste, jonka kuva on alkuperäinen luonnos kyseisestä elokuvasta.

image.jpeg

Internet tietää kertoa että samanlaisia taidejulisteita tässä koossa (30×40 cm) myynnissä hitusen alle viidelläkympillä. Tästä ja hiukan kärsineestä kehyksestä maksoin 0,90 €.

Voisi olla ihan hauska hommata toinenkin Disney-hahmo vastaavalla tekniikalla toteutettuna Akun kaveriksi. Samaan hintaan tietysti.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *