Naulakon uudet vaatteet

Oikeastaan kyse on vaateripustimista, eikä naulakosta. Meidän eteisen vaatenaulakko on vanha todennäköisesti 50-70 -luvulla valmistettu puuta ja metallia yhdistävä varsin mitäänsanomaton kaluste, jonka ilmettä ajattelin näin kevään tullen piristää. Helpoiten se onnistuu vaihtamalla siihen värikkäät henkarit. Enkä tarkoita mitään pastellisävyisiä hempeän lempeitä ripustimia.

IMG_2127.JPG

Vaan paloauton punaisia ihania retro-henkareita. Onnistuin löytämään yhdeksän ripustinta, joista kaksi on Majureita valmistajana Sarvis (kiitos vinkistä IG-kaverille) ja loput seitsemän MK-tuotteen hyvin saman näköisiä vaatepuita. Eroa ei huomaa ihan helposti. 

IMG_2132.JPG

MK-tuotteen henkarit alareunassa on muutaman millin paksuinen reunus, joka Sarviksen henkarista puuttuu. Toinen ero se että MK-tuotteen ripustimessa metallikoukun päässä on pieni pallo, jota taas Sarvis-henkarissa ei ole.

IMG_2126.JPG

Vierekkäin ovat sulassa sovussa. Nyt punaisten vaatepuiden myötä on kuitenkin mieleen hiipinyt sellainen ajatus että naulakko näyttäisi kivemmalta jos senkin maalaisi. Punaisena se olisi aika raju, mutta valkoisena siitä tulisi ehkä sellainen sopivan makea Marianne-karkki fiilis noiden henkarien kanssa. Valkoinen väri myöskin sopii ihan kaikkeen, niin voi sitten virittää siihen tylsät puuhenkarit takaisin, jos punainen väripläjäys alkaa tympiä.

Kuvien laatu nyt ei ollut mikään huippu, mutta alakerran hämärämpi valaistus ja kännykkäkuvat…you know. Seliseli…

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *