Tuliaisia Tammisaaresta

Olimme eilen päiväreissulla Tammisaaressa. Tarkoitus oli alunperin mennä Hankoon, mutta päätimmekin matkalla pysähtyä Tammisaareen.

image.jpeg

Satamassa oli hyvin ilmaista parkkitilaa. Koska paikka on varsin pieni, satamasta on vain kivenheiton matka keskustaan. Pojat halusivat heti suureen leikkipuistoon sataman tuntumassa, joten siihen pysähdyttiin. Puisto näytti olevan monelle muullekin mieleen.

image.jpeg

Annokset sataman ravintolassa olivat yllättävän hyviä. Uimarantakin löytyi ihan vierestä, mutta kova tuuli oli karkottanut uimarit. Meiltäkin jäi uinti väliin.

image.jpeg

Löysimme torin tuntumasta ihanan sisäpihan, josta sai erinomaisia jätskejä ja missä oli myös kirppis. Tällä kertaa kirppisharakka ei löytänyt mitään. Löydöt tein vasta aivan Tammisaaressa kiertelyn loppuvaiheessa iltatorilta, jota pidetään ilmeisesti vain tiistai-iltaisin.

image.jpeg

Paluumatkalla pysähdyimme Raaseporin linnan raunioilla, joka ainakin itselleni oli mielenkiintoinen kohde.

image.jpeg

Aikuisten liput olivat vitosen ja alle 12-vuotiaat saivat tutustua linnaan eurolla. Lastenvaunuilla pääsi linnan pihalle, mutta siitä eteenpäin pienempi poika kulki sylissä.

image.jpeg

Tammisaari ja ”linnareissu” oli juuri sopiva 2- ja 4- vuotiaille. Enempää eivät olisi kerralla jaksaneet.

image.jpeg

Ja minäkin paatunut kirppisten kiertäjä sain reissulta mukaani ihanan Tamara Aladinin Välkky lasituikun ja neljä ruskeaa Kastehelmi lautasta.

image.jpeg

Suosittelen molempia paikkoja kohteena lapsiperheille, kun halutaan päästä helpolla ja edullisesti tekemään jotain kivaa, jossa koko perhe viihtyy.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *