Ajatuksia viime vuodesta

Tää vuosi on ollu tähänastisen elämäni se eniten ”muutosten vuosi”. Keväällä yläaste saatiin päätökseen. Se oli ihan mahtava tunne, kun pääsi niiltä ajoilta pois, vaikka kyllä sinne niitä hyviäkin juttuja mahtui. Keväällä myös hyppäsin tuntemattomaan eli yrittäjän elämään. Kun Vau -projekti alkoi, ei voinut vielä tietää mitä on edessä. Ja asiakkaitahan siellä oli. Koko kesä täynnä. Ihan uskomatonta.. 

Tänä vuonna oon myös kasvanu eniten ihmisenä. Oon oppinu luottamaan enemmän itteeni & omiin taitoihini ja tää vuosi on tuonut mukanaan myös isoja päätöksiä ja valintoja. Ne on saanu mut ajattelemaan mitä oikeesti haluun tehdä ja mistä tuun onnelliseks. Yläasteen epävarmuudet jäi taakse ja mentiin kohti uusia haasteita. Haastoin kyllä ihan toden teolla itteeni tänä vuonna. Vaikka vuosi mentiinkin lähes minuttiaikataululla, tää vuosi kyllä antoi enemmän ku otti. Tän vuoden kruunasi Vuoden nuori -palkinto, jonka sain Eurajoen kunnalta itsenäisyysjuhlissa. Ei voi kyllä muuta sanoa, ku että supermahtava vuosi takana. 

Vuoden kohokohtia:

  • Yläaste päättyi
  • Vaihtoviikko Unkarissa ja unkarilaiset Suomessa
  • Vau! -kesäyrittäjyys IituLphotos
  • Kesätyöt leireillä ja kaupassa
  • Lukioelämä alkoi
  • Vuoden nuori -palkinto
  • Soolotanssi kahdessessa tilaisuudessa
  • Lukuisat ihanat kommentit ja tsemppiviestit somessa
  • Uudet kaverit ja vanhojen kavereiden näkeminen <3

Tää vuosi antoi mulle seikkailunhalua ja tietynlaista heittäytymistä. Innolla odotan vuoden 2019 seikkailuja ja mitä se tuo tullessaan! Tähän loppuun vielä haluan kiittää kaikkia blogini lukijoita, vaikka postaukset on jääneet vähemmälle. Kohokohdista voit huomata, että tänä vuonna ollaan menty eikä meinattu eli kiirettä on pitänyt.. Vaikka kuulostaa siltä, että kaikki meni viime vuonna ihan mainiosti, niin kyllä sinne paljon niitä huonojakin hetkiä mahtui. Mut virheistä on opittu ja niistä oppii vielä muinakin vuosina. Täytyy vaan nousta ylös ja jatkaa vahvempana eteenpäin. 

Haluan silti toivottaa kaikille Ihanaa Uutta Vuotta 2019, nauttikaa ja tehkää niitä asioita mistä oikeesti tykkäätte! 

-Iitu

49236508_2246079405716065_828016815031451648_n.jpg

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *