New fresh start

Heips!

Täällä kirjottelee 16-vuotias Ida-Liina, tutummin Iitu. Käyn lukion ekaa vuotta Eurajoella ja täällä mä oon koko ikäni asunutkin. Tänne blogiin haluun tuoda esille mulle tärkeitä aiheita ja omia mielipiteitä oman elämän seikkailuja unohtamatta. Joku tulevista lukijoista varmaan muistaakin, että aikaisempi blogini Ida-Liina Lindell/ ”Enjoying life with dance shoes and camera” on nyt tavallaan historiaa. Halusin alottaa tänä vuonna ihan puhtaalta pöydältä. Vanha blogi on silti vielä toistaiseksi teidän nähtävillä, mutta saattaa olla että sen sieltä jossain vaiheessa käyn sulkemassa.

Tähän alkuun halusin tehdä vähän erilaisemman postauksen.  Laitoin Ig-storyyn (@idaliinaloviisa) kyselyn, jossa halusin teidän esittävän mulle peruskysymyksiä mun elämästä, niin tulette vähän tutuksi mun kanssa. 🙂 Tässä muutama vastaus: 

  • Lempiruokani.. oi niitä on paljon! yks lemppareista on kyllä ehdottomasti äitin tekemä lasagne ja erilaiset salaatit. 
  • Mistä ruuasta en tykkää yhtään.. kaikki ruuat, joissa on tonnikalaa. En voi vaan sietää sitä hajua ja makua. :DD
  • Blogini nimi on.. AjatuksistaUnelmiin <3
  • Lempielokuvani.. tää on kyllä paha kysymys. En enää oikeestaan kato leffoja, joskus satunnaisesti jotain netflixistä (enemmän kyllä sarjoja). Mut jos täytyy jotain kestosuosikkeja sanoa, niin ne on ainakin Apollo 13 ja Tähtiin kirjoitettu virhe. Tosi vaikeeta alkaa miettimään, mitä kaikkii on ees nähnyt.
  • Mitä tykkään tehdä vapaa-ajalla.. jos laittaisin kaikki tähän niin tulis kyllä pitkä lista. Jos mulla on ihan oikeesti vapaata (ei treenejä/ kuvauksia+kuvankäsittelyä) niin silloin tykkään kuunnella musiikkia, tanssia, käydä kaverin kanssa vaikka teellä jossain kivassa paikassa, siivota/ sisustaa omaa huonetta ja laittaa jotain ruokaa/ leipoa tai katsoa netflixiä. Saan usein hauskoja ideoita ja sen takia ehkä vaihdan huoneessakin tosi usein järjestystä. Joskus ei tee mieli tehdä mitään ja se on ok. Ei aina tarvii olla mitään erityistä tekemistä. 🙂
  • Mun lempipaikka meillä kotona.. ehdottomasti oma huone. Vietän suurimman osan ajasta siellä ja se on paikka missä mä voin toteuttaa itseeni ja tehdä rauhassa asioita mistä tykkään esim. blogin kirjoittaminen. 
  • Harrastukseni.. valokuvaus (IituLphotos), baletti, showjazz ja oman tanssiryhmän ohjaaminen.
  • Ajatuksia opiskelusta lukion jälkeen.. tää asia on kyllä kokoajan mietinnässä. Se mikä tekee siitä vaikeaa, on mahdollisuuksien määrä. Nykyään vaihtoehtoja on niin paljon. Mulla ei oo atm mitään tiettyä päämäärää esim. yliopisto. Mulle tärkeintä on, että saan jatkaa sellaiseen paikkaan, joka oikeesti kiinnostaa ja saan samalla toteuttaa itseäni.

 

Noniiin, siinä muutamia juttuja musta. Laita kommentteihin, jos haluut kuulla jostain aiheesta vaikka vähän lisää. Monilla on käynnissä syysloma ja pitäis vaan muistaa ottaa rennosti ja latailla akkuja taas tuleviin koitoksiin. Muistakaa välillä hengähtää ja uskaltakaa nauttia joka hetkestä! 

Toivotan kaikille ihanaa syksyä ja alkavaa viikkoa! <3

– Iitu 

IMG_20181005_224717_511.jpg

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *