Tervehdys

Moi! Mä oon 14 vuotias tyttö, joka rakastaa kirjoittamista ja omien mielipiteiden esille tuomista. 7.luokkalaisena en ehkä ole kovin fiksu tai tietoinen asioista, mutta mä tykkään oppia ja saada tietoa. Luonteeltani oon tosi suorapuheinen ja sanavalmis, mutta kuitenkin aika rauhallinen ja huomaamaton.

Koulusta en jäisi pois vaikka maksettaisiin. Lintsaaminen ei ole vaihtoehto. En pidä koulussa käymisestä, mutta en halua jäädä jälkeen koulutöissä ja oppiminen on helpompaa koulussa. Ihmiset pitävät mua hikkenä ja ehkä vähän oonkin, MUTTA en tykkää koulusta. Meidän luokka on koulun huonoiten käyttäytyvä. Tunneilla ei oo minkäänlaista työrauhaa ja koko ajan joku on puhuttelussa tai jälkässä. Mut onhan se nyt kunnia saada olla osa tuota valtavaa sotkua ja opettajan vihaamia oppilaita.

Mun perheeseen kuuluu äiti, isi ja pikkuveli. Pikkuveli pelaa fortnitea niinkuin muutkin 11 vuotiaat. Äiti ja Isi ei oo mitenkään ihmeellisiä semmosia ihan perus vanhempia. Meijän perhe on tosi perus. ”aamulla muroja, välipalaksi leipää, päivälliseksi makaronilaatikkoa tai makkarakeittoa, iltapalaksi jugurttia.” Asutaan pienkerrostalossa parin minuutin matkan päästä mun koulua. Mun perhe on kuitenkin parasta mitä mä voin saada vaikka ollaankin tosi tylsiä. 🙂

Tässä nyt kerroin itsestäni ja elämäni pääasioista jotain. Toivon että edes joku jaksaisi lukea tämän.

Heippa <3

koti oma-elama opiskelu
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *