Soittolistantäytettä

En ole valtava tämän hetken tanssimusiikin ystävä. Yleensä arvostan enemmän akustisia kappaleita, joiden sanoitusten eteen on nähty vaivaa. Välillä kun tuntuu, että klubiykityksen sanoittaja on paiskonut kolme kiveä kaivoon ja kirjannut ylös asiat joita lähtevistä äänistä ensimmäisenä tulee mieleen, mahdollisesti viettänyt iltaa ulkona ja kirjoittanut viimeisen version tulevasta kappaleesta ironisessa mielentilassa sunnuntaiaamuna.

Nyt on kuitenkin nöyrästi nieltävä tuo mielikuvani, sillä löysin sattumalta pari kappaletta jotka molemmat osuivat ja upposivat ensikuuntelulla:

http://www.youtube.com/watch?v=Nvc4YNP3bkQ

Lulu James on ainakin toistaiseksi hieman vähemmän tunnettu laulaja. Kappale on uskomattoman kaunis kuunneltava, eivätkä ne sanoituksetkaan ole sieltä pahimmasta päästä. Samalla artistilla on myös muita korvaahiveleviä biisejä.

Toinen artisti, Cris Cab, oli minulle entuudestaan täysin tuntematon, mutta tämän kappaleen groove vetosi vannoutuneeseen funkin ystävään.

Vielä viimeiseksi esimerkki siitä kuinka minun musiikkimaussani hyvä groove ja funkahtavuus antavat paljon anteeksi köyhiä lyriikoita, vaikka tässä biisissä onkin aivan oikea sanoma…

Koko albumi, Random Access Memories, on yhtä voittoa alusta loppuun, kaikkine kummallisuuksineen sekä oivalluksineen. Ja goddamn, mistä Daft Punkin äijät ovat repäisseet noin mahtavat puvuntakit?!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *