Paljon onnea minulle

Almost twins

Apua!

Mihin hävisi taas viikko ihmisen elämässä. Mä niin haluaisin kirjoitella täällä joka päivä tai edes joka toinen päivä niinkuin tämän blogin alussa. Mutta niin vaan työt ja perhe ja kaikki muu siinä sivussa täyttävät nämä päivät kokonaan, että iltaisin olen ollut valmista kauraa pehkuihin viimeistään jo klo 22. Sitä ennen kerkeän yleensä torkkua sohvalla jo tunnin verran :D Olen tosi laadukasta leffan katselu seuraa :D 5min ja kuuluu "kuorsausta". 

Mikä sitten tekee tästä aamusta erityisen? No tietenkin se, että heräsin vuoden vanhempana. TAAS! 38-vuotta. Siis mitä kuka häh? No mä...apua.

Mä oikeesti täytän tänään kokonaiset 38-vuotta. Ei sillä, että tämä ns. ikääntyminen aiheuttaisi mitään kriisiä tms. Mutta kyllä se pistää miettimään. Miettimään menneitä vuosia. Ja toki tulevia. 

 

(Tässä kuvassa 30v juhlien emäntä)

 

(Tässä taas 38vuotta vanhempana ja niin viisaana :D )

Aika menee niin nopeasti. Vastahan mä tapasin mun miehen. Olin juuri täyttämässä 30-vuotta. Siitäkin on jo 8-vuotta vaikka tuntuu, että sekin oli ihan hetki sitten. Muistan vieläkin ne perhoset vatsan pohjassa. Ai että ne perhoset <3

Paljon mahtuu näihin vuosiin ja vuosikymmeniin. Kaikki kokemukset ne hyvät ja huonotkin ovat muokanneet minusta juuri minunlaiseni. 

Joten It`s All Good.  Tästä on taas hyvä jatkaa.

Kuullaan taas ja PIAN :) I promise.

-Noora the birhdayGirl :D

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.