Pieni sokerileipuri

 

Lauantai-illan  missio oli toimia hetki sokerileipurina.

dsc_0059.jpg

En ole elämässäni paljon leiponut tai tehnyt jälkiruokia. Pienestä tytöstä asti olin isin tyttö. Isän matkassa menin metsälle kuin puuntaimia istuttamaan. Näinpä ollen, ei tullut opittua näitä naisten esiliinoja vaatimia taitoja. Totesin aikanaan, että en halua luovuttaa. Niinpä olen pikkuhiljaa koittanut harjoittaa tätäkin osaamista ja kartoittaa hyviä reseptejä ja saada ystäviltä neuvoa, muille niin itsestäänselviin leivontaan liittyviin asioihin. Joten tämä kakku on minun ensimmäinen itsetehty juustokakku! Ja tästä taidonnäytteestä olen siksi ylpeä, ettei liivate paakkuuntunut tai ettei täyte jäänyt löysäksi.

Reseptinä käytin Kinuskikissan ohjetta Baileys-juustokakulle. Suosittelen oli aivan herkullinen! Nautimme ystäväni kanssa samalla todella hyvää Australiaista valkoviiniä, Rosemount Estate (2012). Se oli puolikuiva seurusteluviiniksi suositeltu pullo. 

img_1345.jpg

img_1347.jpg

img_1348.jpg

img_1350.jpg

img_1352.jpg

img_1355.jpg

dsc_0059_0.jpg

hyvinvointi mieli ruoka-ja-juoma