1/98: Myönnä itsellesi, että elämäsi on johtanut sinut tähän hetkeen.

Hedelmäpussi päähän ja kamera käy – drag-look syntyi kahdessa minuutissa!

Siinä ei sen kauempaa nokka tuhissut, kun nuorina poikina herttoniemeläisessä kerrostalossa kiedottiin peitot hameiksi ja hedelmäpussi peruukiksi, niin drag-look oli jo valmiina! Rikoskumppanina tuolloin oli lapsuudenystäväni Hannu ja kyseessä oli ehkä yhden legendaarisimman lyhytelokuvamme ”Rouva Husseldorffin murhan” kuvaukset. Itse tein sykähdyttävän kaksoisroolin rouva Husseldorffina ja tämän tyttärenä.

Olisi pitänyt silloin jo arvata, ettei se ollut viimeinen kertani ”naiseksi” pukeutuneena. Voisi jopa sanoa, että loppua ei näy, sillä edelleen olen samalla tiellä. Hedelmäpussi on vaihtunut kiinaperuukkiin ja peitto kolmen euron UFF-mekkoon. innostukseni dragiin saattoi syttyä jo 18 vuotta sitten, mutta nyt on selkeästi isompi vaihde silmässä.

Mitä nyt sitten ja mitä tässä blogissa tullaan näkemään?

Tämä blogi kertoo dragin harrastamisesta ja siitä kuinka dragia lähdetään työstämään ihan nollasta. Tästä syystä minulla ei ole vielä mitään hajua, mihin olen päätymässä, mutta otan kaiken vastaan avoimin mielin. Blogi tulee alkuun olemaan yhdistelmä tekstiä, kuvaa ja videota, katsotaan mikä tuntuu kivoimmalta.

Olen tyyppinä melko analyyttinen ja vähän herkkis, niin välillä tullaan käymään myös syvissä vesissä ja pohtimaan mielessä tapahtuvia muutoksia. Muuten aion (yrittää) päästää irti ja nauttia matkasta! Olen parantumaton perfektionisti, mutta tällä matkalla aion opetella hyväksymään epäpuhtaudet, roiskeet ja muut kauneusvirheet.

Teen tätä omilla ehdoillani ja omassa tahdissani. Toivon, että mulla tulee olemaan yhtä hauskaa kuin 18 vuotta sitten siellä herttoniemeläisessä kerrostalossa. Millään muulla ei oikeastaan olekaan väliä.

Tosi huippua, että olet mukana!

Ja loppuun vielä ennennäkemättömiä promokuvia Tiktakin Petrasta ja Empusta, Lopeta-musavideon kuvauksista vuodelta 2000.

Odottavin mielin,

Pasi

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *