Kysymys & vastaus-haaste

Moikka!

Laitoin viime viikolla Instaan juttua tästä kysymys & vastaus-haasteesta. Tässäpä siis kysymykset ja niihin vastaukset:

”Millaista musiikkia kuuntelet?”

Mieluusti sellaista, mistä tulee mulle hyvä fiilis. Ei välttämättä niinkään sellainen happy happy jee-fiilis, vaan sellainen joka alleviivaa tai konkretisoi mun sen hetkistä oloa. Fanitan eniten varmaan Lana Del Reytä ja The Weekndiä. Tykkään matalista soundeista ja vähän oudoista biiseistä, The XX ehkä kulminoituu jollain tavalla tähän. Radiosta kuuntelen YleX ja suurimmalle osalle taas esim. SuomiPopin musiikkitarjonnasta en vaan oikein syty (Vesta poikkeus). Rockista tykkään myös. Lenkillä taas kuuntelen diskojytää ja täysillä. 😀 Musiikki on aina ollut mulle lähellä sydäntä ja se mahdollistaa aikamatkailun lähes missä vain ja milloin vain.

”Missä sä asut?”

Asun Espoossa.

”Mitä harrastat?”

Tää on paha..koska periaatteessa en säännöllisesti harrasta mitään. Mulla on iskostunut sanasta ”harrastus” mielikuva toiminnasta, jota tehdään joka viikko samaan aikaan vuodesta toiseen ja sellaista mulla ei ole. 😀 Johtuu ehkä taitoluistelutaustasta, joka monenmoista vuotta oli rakas harrastus. Mutta jos joku lähimmäs tätä osuu, niin ehkä juoksu. Vaihdellen sitten taas kirjoittaminen, maalaaminen, kävelylenkit +podcastit, ryhmäliikunta/sali, kukkien ostelu ja hengissä pitäminen, sisustaminen/kodin ja pihan laittaminen, aamusaunominen, läheisten ja kavereiden näkeminen. Ne on asioita joista pidän ja joita vapaa-ajalla teen. Oon siinä mielessä aika mukavuudenhaluinen, että tykkään tehdä asioita oman fiiliksen ja myös kunkin hetken jaksamisen mukaan. Lepääminen on myös kivaa haha. En oo kauhean kilpailuhenkinen ja siksi ehkä ei olekaan yhtä ultimaattista ykköstä harrastuksena, jonka eteen pusertaisin päämäärätietoisesti.

”Mikä on ollut elämäsi tähän mennessä onnellisin / noloin hetki?”

Onneksi tää kysymys oli /-viivalla! Yritin miettiä nolointa hetkeä, mutta niitä oli niin paljon ettei löytynyt yhtä yli muiden, hehe. Lupaan jakaa myöhemmin jos muistan jonkun spesiaalin! Onnellisin hetki taas on oikeastaan helppo: se kun sain tietää, että olen sopiva kantasolujen luovuttaja siskolleni. Ja se, kun lääkäri luovutuksen jälkeen sanoi ”oikein hyvä siirre saatiin siskollesi”. Yksi elämäni onnellisimmista päivistä taas oli se, kun helmikuussa kuukauden sairaalassa ja eristyksissä olon sekä kantasolusiirron jälkeen siskoni pääsi kotiin ja näki lapsensa. <3

”Missä oot töissä?”

Kotimaisessa pörssiyhtiössä viimeiset seitsemän vuotta. Kreisiä kuinka nopeasti aika menee. Mun työnkuvaan kuuluu mm: myynti, nettisivujen ylläpito, somettaminen, tapahtumien järjestäminen jne jne.

”Paljon nousee penkistä? Itellä ainakin 100”

En tiiä, täytyy varmaan testaa.100 kuulostaa paljolta!

”Gin vai vodka?”

Gin.

”Mitkä 3 asiaa ottaisit mukaan autiosaarelle?”

Aurinkorasvaa, vettä ja ruokaa.

”Jos voisit aloittaa uuden harrastuksen, mikä se olisi?”

Veneily ehdottomasti!

”Mikä on lempipaikka jonne olet matkustanut? Entä paikka jonne et ole vielä matkustanut?”

Lempipaikka on varmaan Los Angeles ja Kalifornia ylipäänsä. Tykkään sen vibasta. Matkustaa haluaisin vaikka ja minne, mutta ykkösenä olisi varmaan Tahiti.

”Luetko paljon? Jos kyllä, mitä kirjaa suosittelisit?”

En kovin paljon nykyään. Lomilla yleensä. Suosittelen Paulo Giordano -Alkulukujen yksinäisyys, Tommy Hellsten -Tähän olen tullut, Paulo Coelho -Alkemisti.

”Ootko omasta mielestä chilluttelija?”

Asteikolla 1-10: vahva 2.

”Millä kuulakärkikynä lähtee sohvasta?”

Taikasieni tai swiwl swiippah.

”Jos saisit olla ihan missä vaan ja tehä ihan mitä vaan 1v päästä mitä se olis?”

Jossain lämpimässä (teoriassa Suomikin käy, kunhan olis lämmin), läheiset ympärillä ja heillä olisi kaikki hyvin. Toivon ehkä, että mulla ei olisi tarvetta tehdä välttämättä mitään. Osaisin ja uskaltaisin luottaa elämään, tulevaisuuteen ja hyviin asioihin.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *