Moi!

Heippahei! 

 

Mä olen Anna ja täällä blogissani aion kirjoitella milloin mistäkin. Olen pitkään hautonut ajatusta blogin aloittamisesta, mutta tuumasta toimeen tarttumisen on tainnut estää oman mieleni stereotypiat siitä, millainen blogin ”pitäisi” olla. Olenkin miettinyt olisiko blogi syytä rajata tiettyihin aihealueisiin, mutta jos jotain olen elämässäni oppinut, niin sen ettei pakottamalla synny usein mitään kovinkaan aitoa. Aito haluan olla siksi, jotta saan itse tästä sen mitä haen ja siksi, että sinä mahdollinen lukijani siellä lukisit vielä seuraavankin postauksen (jos/kun sellainen seuraavaksi tulee, heh). 

 

No mutta, mitä sitten tällä blogilla haen? Uskon, että merkityksellisyyttä elämässään kokeakseen ihmisen täytyy saada olla yhteydessä. Olla yhteydessä muihin, auttaa ja mahdollisesti valottaa sellaista aavistusta, että olemme pohjimmiltaan aika samanlaisia jokainen. Toivon, että varsinkin viimeisintä näistä edellä mainituista ajatuksista tämän blogin kautta voisin kenties edistää. Niin varmaan tapahtuu jos on tapahtuakseen. En tiedä huomaako, mutta olen taipuvainen asioiden pohtimiseen, jonkun muun mielestä ehkä ylianalysointiin. Omasta mielestäni vain ”tyylikkäästi taipuvainen asioiden tutkimiseen eri perspektiiveistä” (kevyt lol). Ehkä se on ikä, kehitysvaihe, kun kyseenalaistaa kaiken?! Mietin esimerkiksi, onko pakko käydä kampaajalla värjäämässä (kieltämättä hieman karuksi käynyt) tyvikasvu pois? Toisaalta päivätyöni, olemukseltaan sosiaalinen, johdattelee siihen suuntaan että eeeehkä. Rebel-sieluni taas kapinoi ja sanoo, että ihan sama, ketä varten. PS. käytän myös eripari-sukkia. Enemmän sääntö kuin poikkeus. 

 

Yhteenvetona voisi siis ehkä todeta ”yksin Herra tietää mitä tuleman pitää”. Ja kyllä, uskon oikeasti Jumalaan. Tykkään myös muodista, tai no en siitä muotilehtien muodista niinkään, mutta noin niin kuin käytännön tasolla. Ja jos pitää eritellä, niin laukuista kyllä pidän myös varsin paljon. Sisustus kiinnostaa myös, siinä ehkä se tunnelmanluonti-puoli eniten, varsinkin siis erilaiset valaistusratkaisut kiehtoo. Käytännön toteutus on sitten usein toinen, nimim. ”Puolitoista vuotta muuton jälkeen kattolamput ripustamatta”. Kovin yksipuolista tai -väristä sisustusta hieman kartan, enkä toisaalta edes osaisi toteuttaa täydellisen harmonista kokonaisuutta, saati valita tyylisuuntaa. Oma lukunsa on sitten matkustaminen. Siitä toden totta tykkään ja ajattelinkin, että voisin joistain reissuista näin jälkikäteenkin koota kuvia ja jakaa kokemuksia. 

 

Yhdessä tämän bloggaukseni kanssa tiedostan ottavani pienehkön riskin tulla väärinymmärretyksi eriparisukkia käyttävänä anarkistina, mutta tässä lähestyvässä kolmenkympin kriisissä olen vihdoin tämän riskin valmis ottamaan (okei, podin sen jo kaksi vuotta sitten 26-vuotiaana). Ja kuten sanottu, ken tietää tuleeko seuraavaa postausta edes. Elämästä kun ei koskaan tiedä. 

 

Tätä pitäisi pyytää varmaan vasta sitten vuoden päästä kun on kymmenen lukijaa, mutta jos sulla on joku tietty aihe mielessä mikä kiinnostaisi (kaverit hoi!), niin kerro. Kaipaan vahvistusta tähän uuteen harrastukseeni!

 

Tervetuloa blogiini!

 

IMG_0386.jpg

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *