Alina Piu - tulevaisuuden vintagea

Annie Mink

Yhteistyössä Alina Piu

 

Aurinkoista alkavaa viikonloppua tyypit! Vaikka pienet lumisadekuurot ovatkin meitä hieman kiusanneet, on silti ihanaa, että aurinko on paistanut ainakin Tampereella melkein joka päivä. Näitäkin kuvia ottaessa aurinko paistoi kauniisti, mutta silloin tällöin lumihiutaleet leijailivat hiljaa kuin tyhjästä. Nämä kelit ovat kieltämättä hieman erikoiset toukokuulle, harvemmin sitä saa todistaa tällaista erikoista säätilaa, kun lämpötila on plussalla ja aurinko paistaa, mutta lunta sataa välillä aivan yllättäen. No, mutta kyllä se kesä sieltä vielä tulee, vaikka tämä kevät onkin tällä kertaa luonteeltaan poikkeuksellinen oikullinen.

Mutta, ei minun ollut tarkoitus vain säästä jauhaa, vaan kertoa teille eräästä yhteistyöstä, josta olen aivan erityisen innoissani! Nimittäin, minut valittiin ihanan suomalaisen Alina Piun brändilähettilääksi! Tulen siis jatkossa postailemaan varsinkin Instagramiin kuvia, joissa Alina Piun tuotteita tullaan näkemään, mutta todennäköisesti myös blogissa nämä ihanuudet välillä vilahtavat asukuvien yhteydessä. Sain valita kuvia varten muutaman tuotteen itselleni heidän uudesta kevät/kesä-mallistostaan ja erityisesti tämä kauniin persikkainen Sibyl-paita herätti ihastukseni.

 

paita Alina Piu (saatu), farkut vintage, kengät Skopunkten, aurinkolasit Ray-Ban Laramie

 

Paita on todella mukava ja ilmava päällä, se on valmistettu viskoosi crepe -kankaasta, joka tuntuu erittäin miellyttävältä ihoa vasten. Tykkään myös todella paljon paidan leikkauksista ja muotoilusta, esimerkiksi hihansuiden rypytykset tekevät kokonaisuudesta suloisen ja tyttömäisen, juuri minun tyyliini sopivan siis! Ja tuo väri, olen niin rakastunut persikkaisen oransseihin sävyihin! Jotenkin tuo väri todella pukee minua ja miellyttää silmääni.

Tämä minun Sibyl-paitani on valmistettu vastuullisesti Virossa, hyvin lyhyen matkan päässä Helsingistä, jossa Alina Piun oma myymälä sijaitsee. Alina Piun arvoihin kuuluu vahvasti se, että tuotteet valmistetaan eettisesti Euroopassa ja että tuotteiden materiaalit ovat laadukkaat ja pitkäikäiset. Materiaaleina Alina Piu suosii luonnonmateriaaleja ja kasvipohjaisia muuntokuituja. Suunnittelufilosofiassa pohjaudutaan moderniin skandinaaviseen tyyliin ja yksinkertaisiin linjoihin, jotta he voivat luoda tuotteita jotka kestävät aikaa. Kestävien materiaalien ja ajattoman suunnittelun ansiosta voisinkin kutsua Alina Piuta tulevaisuuden vintageksi. Sellaiseksi vaatetukseksi, joka kestää useamman vuosikymmenen äidiltä tyttärelle. Itse mielelläni satsaan tällaisiin pitkäikäisiin kestäviin vaatteisiin, joiden käyttöikä on muutaman vuoden sijaan muutamia vuosikymmeniä.

 

 

Suosittelen ehdottomasti tutustumaan Alina Piuhun tarkemmin, jos vastuullinen, kestävän kehityksen mukainen muoti sekä tyylikäs skandinaavinen ajaton ja kaunis design kiinnostaa! Voin vielä vinkata, että kevään edetessä kesää kohti on verkkokauppaan tulossa vielä lisää joitain ihania tuotteita... Kannattaa siis seurata Alina Piuta esimerkiksi Instagramissa tai Facebookissa, niin saat heti ensisilmäyksen uutuuksista!

 

 

Aurinkoista ja (toivottavasti) keväistä viikonloppua!
♥: Annie Mink

 

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.