Hattaraa ja purkkaa

Annie Mink

Olen huomannut suosivani pukeutumisessani ehkä enemmän tummia ja murrettuja sävyjä. Ehdottomia lemppareitani pukeutumisen suhteen on mm. tummansininen, viininpunainen, tummavihreä ja musta. Uskallan käyttää värejä, mutta yleensä yhdistän ne johonkin tuttuun ja turvalliseen. Esimerkiksi keltaisen mustaan ja punaisen tummansiniseen ja valkoiseen. Tällä viikolla kuitenkin löysin Uffin tasarahapäiviltä nuo hennon vaaleanpunaiset housut. Vaaleanpunainen on etenkin sellainen väri, jota olen aina jostain syystä vältellyt. En tykännyt edes pikkutyttönä erityisesti pinkistä väristä, kuten muut ikätoverini. Kuitenkin tässä viime aikoina tuollainen tietty puuterin sävyinen pinkki on alkanut miellyttää ja niin myös muut vaaleat pastellisävyt. Tänään sitten päätin kokeilla rajojani, ja olla yhtä purkkaa ja hattaraa, ja tästä muodostuikin yksi viime aikojen lemppareista! Hyvä välillä kokeilla vähän uusia juttuja, vaikka ne eivät heti tuntuisi täysin omalta :)

paita second hand (Forever21), housut kirppis, kengät Skopunkten

Housut tosiaan löytyivät Uffista parilla eurolla. Ne ovat ihanan pehmeät ja mukavat päällä, harvoin löydän yhtä miellyttäviä housuja joita tykkään käyttää (terveisin hame- ja mekkotyttö). Housut ovat varmaan peräisin 80-90-lukujen vaihteesta, arvioisin. Paidan sain poikaystäväni veljen vaimolta, joka tyhjensi vaatekaappiaan hänelle tarpeettomista, mutta ihanista vaatekappaleista. Mukaani lähti pari muutakin kivaa paitaa, jotka hän ystävällisesti luovutti uuteen kotiin, kiitos paljon! Voisi itsekin tyrkyttää kavereille omia ylimääräisiä vaatteita, jotka odottavat kirppikselle vientiä. Eli vinkvink kamut!

Sellaista hattaraa tällä kertaa. Saa nähdä, innostunko pastelleista pukeutumisessa enemmänkin. Ostin nimittäin samaisella Uff-kierroksella myös vaaleansiniset housut... Katsellaan miten käy!

Kuvat: Tiina Pakkanen

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.