Hei hei elokuun aurinko

Annie Mink

Elokuu oli erittäin kaunis ja lämmin kuukausi, hieman harmittaa kun tänään on viimeinen päivä tätä kesän viimeistä kuukautta enää jäljellä. Onneksi syksy on yksi suosikkini vuodenajoista. Syyspukeutuminen on mielestäni parhainta, ja olenkin jo haaveillut paksuista neuleista ja murretuista sävyistä ilmojen hieman viiletessä helteistä. 

Mutta tässä vielä hieman kesäisempi asu pienellä syystwistillä. Ainakin minulle tulee jotenkin syksyinen olo tuollaisesta ruskeasta nahasta, jota noissa kengissä ja laukussa näkyy. Mutta vihreä väri paidassa ja valkopohjaisessa hameessa olevat pallot ovat silkkaa kesää! Tällainen summer meets autumn -asu siis!

vihreä paita vintage, nahkavyö isäni tekemä, hame vintage, kengät vintage, laukku kirppis, kello Daniel Wellington (Timanttiset), origami käsikoru BK&JIO (Etsy.com)

Tästä asusta tulikin aika vintage-panoitteinen. Tuon paidan olen joskus löytänyt muistaakseni Uffilta. Tuotelapussa lukee merkkinä "Anika" ja "Made in Finland". Tulen jotenkin aina iloiseksi tuollaisista löydöistä, monet Suomessa valmistetut vanhat vaatteet ovat niin ajattomia ja kestäviä. Kengät olen saanut äidiltäni, nekin ovat aikanaan Suomessa tehdyt ja niiden merkki on sympaattinen Anna-Maija. Erittäin mukavat jalassa ja kauniisti tehdyt, niillä on saanut tanssia sekä äiti että tytär. Hame on myös äidin varastosta löydetty vintagehelmi.

Hei hei elokuu! Kiitos kun olit meille niin kaunis ja lempeä oikuttelevan alkukesän jälkeen. Tervetuloa syyskuu, toivottavasti olet ihana värikkään ruskasi ja kirpeän syystuulesi kanssa!

 

Kommentit

Hanna Maria
Hanna Maria

Ihana toi vihreä pusero! Niin malliltaan kuin väriltään. Just oikeanlainen vihreä :)

Annie Mink
Annie Mink

Kiitos! Ihan totta, toi on kyllä just oikea vihreä, ei liian räikeä eikä liian pliisu :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.