Kirppisvinkki Kuopioon!

Annie Mink

Olin pääsiäisen aikana käymässä Savossa kotopuolessa ja vietin myös pari päivää entisessä opiskeluaikojeni kotikaupungissa Kuopiossa. Huomasin, että Kuopioon oli tullut paljon kivoja uusia liikkeitä ja muutenkin kaupunki tuntui paljon virkeämmältä, kuin mitä muistin! Esimerkiksi Kuopioon on tulossa ensi viikolla oma Design Week sekä Tampereen Designtorin kaltainen Kuopio Designmarket.

Ihanaa, että Kuopioon on tullut kaikkea uutta kivaa, mutta yksi vanha paikka on silti ehdoton ykkönen Kuopion reissuilla. Nimittäin Kuopion (ellei koko Savon) paras kirpputori Citypörssi. Olen käynyt Citypörssissä teiniajoistani lähtien, aina kun pääsin käymään kaupungissa kotikotoani Rautalammilta, oli kirppispyörähdys pakollinen. Itse asiassa, Citypörssi on varmaan ensimmäisiä kirppiksiä, joissa olen alkanut käymään ja juuri Citypörssin ansiosta innostuin kirppistelystä niin paljon. Vaikka tähän päivään mennessä olen kolunnut monia kirppiksiä sekä ympäri Suomea että ulkomaita, kuuluu Citypörssi edelleen ehdottomasti lempikirppiksieni kärkikaartiin!

Citypörssin tilat ovat valoisat, siistit ja avarat ja kirppiksellä on mukava ja helppo kierrellä. Citypörssi on perinteinen itsepalvelukirppis, mutta tällä hetkellä Citypörssistä löytyy myös pieni Aarrekammari, jossa myydään paikallisten käsityöläisten tekemiä käsitöitä ja muuta kivaa. Olen shoppailun lisäksi myös myynyt omia vaatteitani joskus Citypörssillä ja kaikki on sujunut aina ongelmitta. Citypörssi käyttää erittäin kätevää verkkopohjaista Kirppari-Kalle-sovellusta, joka helpottaa todella paljon kirppiksellä myymistä. Sovelluksessa pystyy varaamaan kirppispaikan, täyttämään laput sekä seuraamaan myyntiä reaaliaikaisesti omalta kotikoneelta. Toivoisin, että Tampereellakin käytettäisiin enemmän tätä sovellusta, tällä hetkellä Tampereen kirppiksistä ainakin ihana Tarina Kirppis käyttää Kirppari-Kallea.

Myyntipaikkoja on sekä ylä- että alakerrassa, joten myytävää tavaraa riittää, olen todella harvoin lähtenyt täältä tyhjin käsin. Tälläkin reissulla lähdin kirppikseltä tyytyväisenä laadukas harmaa kashmir-neule mukanani! Plussaa myös siitä, että sovituskoppeja on reilusti molemmissa kerroksissa. Citypörssissä soi aina hyvä musiikki ja henkilökunta on erittäin ystävällistä ja auttavaista porukkaa. Kirppiksen sisustukseen ja viihtyvyyteen on panostettu huolella. Osa seinistä on tapetoitu hauskoilla vanhoilla sanomalehdillä sekä kirppiksen pieni kahvio on sisustettu ihanilla retrotavaroilla. Ikkunan luo hyllyyn esille laitetut oranssit aarteet ovatkin olleet pitkään yksi Citypörssin parhaista tuntomerkeistä.

Voin siis erittäin lämpimästi suositella Citypörssiä, kuopiolaiset kirppistelijät ovat hyvin onnekkaita kun heillä on tällainen aarreaitta kaupungissa!

CityPörssi
Maljalahdenkatu 31
70110 Kuopio
www.cityporssi.fi
 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.