Kuulumisia Kätkön jälkeen

Annie Mink

Enpä enää tänä aamuna pyöräillyt Kätkölle viikkaamaan farkkuja ja myymään vintage-aarteita asiakkaille. Kesätyöni Kätkö Vintagessa tuli eilen päätökseensä, kolme kuukautta siellä meni hurjan nopeasti! Opin paljon uutta ja sain arvokasta työkokemusta. Työpaikkana Kätkö oli erittäin kiva, työnteko siellä vintagen parissa tuntui niin omalta jutulta. Oli hienoa nähdä tiskin toiselta puolelta, miten vintage-puotia pyöritetään, jatkossa sitä arvostaa ihan erilailla vintage-liikkeitä asiakkaan roolissa. :) 

Työskentely vintagen parissa kiinnostaa minua kovasti, joten olen erittäin onnellinen ja kiitollinen tästä kokemuksesta. Toivon, että pääsisin vielä joskus vastaavanlaisiin työkuvioihin mukaan, saa nähdä mitä vielä tuleman pitää... Ei varmaan tule kellekään yllätyksenä, jos kerron, että salaisiin haaveisiini kuuluu joskus oman vintage-putiikin pyörittäminen. :) Vielä sen aika ei kuitenkaan ole, mutta tulen vaalimaan Kätkössä saatuja oppeja tulevaisuutta ajatellen, sillä välin sydäntäni lähellä olevat vintage-fiilistelyt jatkuvat täällä blogin puolella! 

mekko vintage / Frida Marina, kengät Asos

Joten fiilistellään vähän tuota ihanaa turkoosia mekkoa, joka minulla on näissä kuvissa ylläni! Mekossa on pieniä valkoisia pilkkuja ja rakastuin täysin tuohon ihanaan kaulukseen, yksi kauneimmista mekoista, jonka omistan! Löysin sen Flow-festareiden aikaan Helsingistä Kallion ihanasta Frida Marinasta. Siinä vasta onkin ihana puoti, suosittelen paikkaa kaikille Helsingissä liikkuville! Pyhitimme Flow-viikonlopun lauantaiaamun pienelle vintage-kierrokselle Kalliossa, siellä onkin oikein mahtava vintage- ja second hand -keskittymä ja oli kätevää kiertää useampi puoti samalla kertaa. Täytyy ehdottomasti käydä joskus Kalliossa kirppiskierroksella oikein ajan ja kameran kanssa. :)

Ja tämän postauksen kuvat ovat muuten tamperelaisen kuvajournalismiopiskelija Mirella Penttilän käsialaa! Hän tarvitsi kestävän kehityksen kesätehtäväänsä mallia ja kysäisi minua avuksi. Kuvista tuli tosi kivoja ja sain samalla mukavia kuvamuistoja Kätkössä työskentelystä. :) Mirellalla ei ole vielä varsinaista portfolio-sivustoa, mutta häntä voi seurata esimerkiksi Instagramissa!

Sellaisia kuulumisia tällä erää. Olen jokseenkin innoissani tästä syksystä, onhan syksy myös mielestäni vuodenajoista parhain, mutta muutenkin tuntuu, että kaikenlaista hyvää on tulossa. Sellaista pientä positiivista virettä väreilee tässä syksyisen kirpeässä ilmassa. Tällekin viikolle on ohjelmassa monta kivaa tapahtumaa, mutta niistä lisää seuraavissa postauksissa!

Mitä teille kuuluu? :)
Iloisin syysterveisin, Annie Mink ♥

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.