Lämmin kevätpukeutuminen

Annie Mink

 

Ihanaa toukokuuta tyypit! Kevät on tänäkin vuonna tullut hieman keikkuen ja kelit ovat olleet vähän mitä sattuu. Pukeutuminen keväällä onkin välillä hieman haastavaa kenkuttelevan ja päivän aikana alati muuttuvan ilman takia. Talven jälkeen olisi kiva heittää kaikki paksut vaatteet varastoon ja keventää vaatetusta roimasti ihanasti paistavan auringon vaikutuksesta, mutta ei se keväinen aurinko kuitenkaan vielä kovin paljoa lämmitä...

Minä olen toteuttanut keväisen, mutta lämpimän pukeutumisen muutamalla yksinkertaisella niksillä. Ensimmäisenä suosittelen keväisiä neuleita! Ne voivat olla värimaailmaltaan pastellisia, värikkäitä tai esimerkiksi klassisesti sinivalkoisella raitakuosilla varustettuja lämpimiä neulepaitoja. Yleensä talvineuleet ovat harmaita, mustia ja murrettuja sävyjä, eikä niitä enää tee mieli käyttää heräilevän luonnon ja aran auringonpaisteen seurana. Kevätneuleet pitävät lämpimänä pienessä tuulessa ja ovat hyvin hengittäviä, kun valitset käyttöön luonnonmateriaaleja. Ja neuleen kanssa nahkatakin käyttökin onnistuu hyvin! Nahkatakki+neule onkin mainio kombo, sillä takki pitää hyvin tuulta ja neule toimii hyvänä lämmikkeenä sen alla. Itse valitsin poolokauluksellisen neuleen, sillä se tuo extrasuojaa välillä ikävästi vihmovaa tuulta vastaan.

Toinen vinkki on pitkät helmat. Rohkeat ja lämminveriset voivat jo viilettää ihonväristen ohuiden sukkisten kanssa, mutta itse turvaudun vielä paksumpiin deniereihin. Pitkät maksi- ja midihameet suojaavat hyvin sääriä silloin, kun kevätaurinko on mennyt taas piiloon pilven taakse ja yhtäkkinen tuulenpuuska iskee. Ja kun valitsee helmoihinsa kukkakuoseja tai kauniita värejä on keväinen fiilis taattu! Itse olen tykästynyt kukkakuoseihin niin kovasti, että laitoin samaan asuun vielä kukalliset matalavartiset maiharitkin. Kaksi kukkakuosia sopii kuitenkin mielestäni kivasti yhteen, kun ne on eri tavoilla toteutetut. Hameessa kukat ovat isoja ja mustalle pohjalle maalattuja, kun taas kengissä kukat ovat ihan pienellä vaaleaa taustaa vasten. Kengät olen löytänyt muutama vuosi sitten Skopunktenista alennusmyynnistä, muut vaatteet ovatkin kirppareilta tehtyjä löytöjä.

 

 

Pakko vielä laittaa tähän kuva tästä suloisesta kaverista, joka halusi tulla moikkaamaan kesken kuvailujen. Hän olisi kovasti halunnut tulla syliini, niin ihana ja utelias pieni pentu! Tuli kyllä niin hyvälle mielelle tuollaisesta pikkuviipottajasta. :)

Kiitos kuvista Ida ♥
www.idascozycorner.com

 

 

Minkälaisia vinkkejä teillä on kevätpukeutumiseen?
Aurinkoista toukokuun ensimmäistä viikkoa!
♥: Annie Mink

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.