Liehulahkeissa

Annie Mink

Ostin viime vuoden loppupuolella nämä mustat liehuvat kreppipintaiset ja hieman hulvattomat housut Uffilta eräitä naamiaisia varten. Ajattelin, että housut jäävät varmaan vain kotikäyttöön naamiaisjuhlien jälkeen, mutta mitä vielä. Nämähän ovat ihan loistavat kesähousut! Ehkä talven vakavuudessa näitä housuja ei voinut nähdä muussa kuin kepeässä juhlahulluttelussa, mutta taas kesän tullen ainakin oma pukeutumiseni vaihtuu vähän rennommaksi ja kokeilevammaksi. Mitä väliä, jos housut ovat vähän hullunkuriset, kun ne ovat ihanan ilmavat ja mukavat päällä auringon lämmittäessä kaupungin tiet pehmeiksi ja talojen seinät hehkuvat lämpöä vielä pitkälle yöhön.

hattu H&M, aurinkolasit Ray-Ban Laramie, toppi Asos, housut vintage, laukku vintage, sandaalit Vagabond

Nämä housut ovat myös jälleen yksi mainioista helleasuista kaltaiselleni kalpealle ja auringossa vain punehtuvalle talvi-ihoiselle lumiprinsessalle. Ei tarvitse pelätä palamista, mutta ei myöskään ole huolta läkähtymisestä. Housujen kangas on todella ohutta ja iholla miellyttävän tuntuista satiinimaista kangasta. Ne näyttävät välillä melkein hameelta, mutta lahkeiden ansiosta housut toimivat vielä hameita paremmin esimerkiksi puistohengailussa! Olen yleensä välttänyt kokomustaa kesäisin, sillä se korostaa kalpeuttani entisestään, mutta kuten jo aiemmin mainitsin, kesällä voi ottaa vähän rennosti myös pukeutumisen suhteen. 

Hieman rennommin olen myös ottanut tämän blogin suhteen, pahoittelen ettei postauksia ole tullut niin paljoa nyt heinäkuussa. Aloitin uuden työn, joten se ja viikonloppuiset hääkuvauskeikat ovat pitäneet kiireisenä. Kerron teille vielä lisää uudesta ihanasta työpaikastani myöhemmin, nyt ei ehdi, sillä täytyy taas rientää sorvin ääreen!  Nähdään! ♥

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.